Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DESCHAMPS RADI PROMJENE

Veznjak Betisa otpao je iz ove reprezentativne akcije Francuske

Hrvatska ugostila Francusku u Ligi nacija
Sanjin Strukic/PIXSELL
06.11.2020.
u 16:30

Napadač Lyona Aouar sudjelovao je u reprezentativnoj akciji prošloga mjeseca, pa njegov ponovni dolazak među "trikolore" ne predstavlja iznenađenje

Izbornik francuske nogometne reprezentacije Didier Deschamps za utakmice posljednja dva kola skupine 3 Lige nacija, u kojoj se natječe i Hrvatska, protiv Portugala u Lisabonu (14. studenoga) i Švedske u Saint-Denisu (17. studenoga) umjesto ozlijeđenog Nabila Fekira pozvao je Houssema Aouara.

Veznjak Betisa Fekir otpao je iz ove reprezentativne akcije svjetskih prvaka zbog ozljede butnog mišića lijeve noge.

Napadač Lyona Aouar sudjelovao je u reprezentativnoj akciji prošloga mjeseca, pa njegov ponovni dolazak među "trikolore" ne predstavlja iznenađenje.

Uoči posljednja dva kola natjecanja u skupini Francuska i Portugal su na vrhu sa po 10 bodova, Hrvatska je treća s tri boda, dok je Švedska na dnu bez bodova.

Pobjednik skupine nastupit će na završnom turniru na kojemu će se boriti za naslov pobjednika Lige nacija, druga i treća reprezentacija zadržat će status u Ligi 1, dok će posljednja ispasti u Ligu 2.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije