Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILD

Veza Solde i Novakoviča sada je na kušnji

FC Koln
Pixsell
05.10.2009.
u 11:39

Zategnuti odnosi Kölnova hrvatskog trenera Zvonimira Solde i slovenskog kapetana momčadi Milivoja Novakoviča i dalje se potenciraju kroz njemačke medije.

Tako Bild piše da je unatoč Soldinim instrukcijama da se ne zaputi na kvalifikacijski ogled za odlazak na Svjetsko prvenstvo između Slovačke i Slovenije, Novakovič učinio upravo to, te se na taj način suprotstavio Soldi.

“Veza Solde i njegova kapetana je na kušnji”, tvrdi tiražni njemački tabloid.

Desetog listopada slovenska nogometna reprezentacija igra odlučujuću utakmicu za odlazak na Svjetsko prvenstvo sljedeće godine. Hoće li u njoj zaigrati i Kölnov kapetan Milivoje Novakovič, ovisit će o odluci slovenske liječničke službe koja će utvrditi je li spreman za igru ili ne.

- Slovenija ima mogućnost kvalificirati se na Svjetsko prvenstvo. I nama i njima treba zdravi Novakovič - pomalo pomirljivim tonovima nakon cijelog tjedna povišenih kroz njemačke medije kazao je Soldo o svom napadaču na kojeg nije mogao računati u minhenskom remiju bez pogodaka kod Bayerna.

Ključne riječi

Komentara 2

IN
ingoman
11:54 05.10.2009.

da se novakovic suprostavio bas \"nasem\" soldi,to ne vjerujem! uprava kluba ne zeli da novakovic ide igrat za sloveniju,jer je ozljeden i zele ga, sto prije ,vidjeti na terenu u klubu. Istina je,ako vec ne igra u Koelnu da nemozeoze ni za repku. bumo videli!

SP
spancro
23:00 05.10.2009.

kako mi volimo da igra nas igrac tako voli i slovenija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije