Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi iz Ferrarija?
Povratak na članak

Vettel to ne bi mogao podnijeti, već je odabrao novu momčad

Ferrari još nije Vettelu ponudio novi ugovor, jer u momčad nisu zadovoljni prošlom sezonom

Komentari 2

KE
kentie
19:56 14.01.2020.

Taj rezervni vozač zvao se Karl Wedlinger...

VL
KE
kentie
06:57 26.12.2019.

Pa ovako: u ferrariju uvijek i samo uvijek angažiraju pobjednike.....Vettel bi lako mogao završiti u mercedesu-AMG kad Hamilton ode...i to kad stigne i prestigne Schumija po broju GP pobjeda i izjednači se po broju titula...u ovom trenutku, to mu je životna prilika i misija...kad to postigne, gledat će da se proda za dobre pare ferrariju...Vettel bi se vratio u staro jato iz kojeg je odletio i odlepršao u torro rosso, a onda u red bull i osvojio 4 titule svjetskog prvaka...ta priča s Vettelom jako podsjeća na Schumija i plan mercedesa da krene u F1 već 1992...pa se formirala ekipa u sastavu, Schumi, Frentzen i W....kao probni vozač svi potekli iz mercedesove akademije pilota za formulu 1. Med toa, mercedes se bez ikakvog vidljivog razloga naglo povukao iz F1 i Schumija i Frentzena ostavio "izuvene" u zraku. Schumija i Frentzena (mislim nisam siguran) pokupio je u svoju ekipu Eddie Jordan za početak..ostalo je sve povijest, vijest, pripovijest i blagovijest....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.