Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navijačka sloga

Veterani BBB: Mi želimo da se svi sad ujedinimo

'21.03.2013., Zagreb - Navijaci Udruge veterana BBB odrzali konferenciju za medije u svojim prostorima u Heinzelovoj ulici.  Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
Slavko Midzor/PIXSELL
21.03.2013.
u 21:39

- Pozivamo na ujedinjenje Torcide, Armade, Kohorte..., a doći će i dečki iz "Uvijek vjerni". Druženje počinje oko podne, a onda svi skupa idemo na utakmicu - poručili su Boysi

Klub navijača Dinama \"Veterani BBB\" odlučio se izaći u javnost jer se našao prozvan da su njihovi članovi povlašteni. Vladimir Galoić poznatiji kao Dugi (na slici), Bruno, Slaven su na pojasnili o čemu se radi:

- Netočno je da smo bili povlašteni. Neki mediji pisali su da smo ulaznice dobili puno ranije od drugih, ali razlog zbog čega je to tako leži u činjenici da smo već u prosincu predali zahtjeve s popisom ljudi, njihovim OIB-ima i svim drugim potrebnim podacima.

Problem je nastao kada se u određenim medijima pojavila informacija da su ih prozvali iz KN \"Uvijek vjerni\".

- To uopće nije istina, čuli smo se s njihovim predsjednikom Krunom Grlevićem koji tvrdi da to nije uopće izjavio.

A onda su dodali:

- Mi pozivamo na ujedinjenje Torcide, Armade, Kohorte..., a doći će i dečki iz \"Uvijek vjerni\". Druženje počinje oko podne, a onda svi skupa idemo na utakmicu. To je i cilj navijačkog života - zaključili su veterani.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
22:27 21.03.2013.

bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije