Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljutiti Vujović:
Povratak na članak

Po što ste ovdje došli, gdje vam je karakter!?

Zagrebaši nisu napravili niti jedan oštriji prekršaj na Karabatiću...

Komentari 3

Avatar Castro
Castro
11:11 12.10.2015.

Vujovic ima pravo kada na bilo koji nacin motivira svoje decke pa neka to bude i zestoka kritika....da je bar Niko Kovac skakao na one dvije tekme zbog kojih se danas tresemo. A to o regiji i pripadnosti , to puse samo jos oni preko Drine...zato i jesu tamo. Svijest danasnjeg covjeka je puno dalje otisla , oni su jadni ostali u sjeni i ne micu se . Zalosno. Sretno Zagrebu i cestitke Vujovicu. Ostani kod nas koliko zelis.

VL
LJ
ljeposava
08:47 12.10.2015.

za pobedu protiv mađara zaslužan vujović. za rekordan poraz protiv vrancuza krivi igrači, kad je loino červar pobeđivo zaslužni su bili igrači a kad su gubili kriv je bio červar, ma tko to može platiti

VL
DU
Deleted user
14:31 12.10.2015.

Meni je najviše žao što se toliko perspektivni Stepančić sve više gubi na terenu. Nevjerovatno, ali desni vanjski na kraju postaje problem PPD-a. S druge strane, svaka čast Pavloviću i Obranoviću na njihovoj fighterskoj konstantnosti!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.