Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VESELIN VUJOVIĆ:

Možda na Olimpijske igre odem kao izbornik Hrvatske

Veselin Vujović
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
16.12.2015.
u 12:53

Plinari će danas igrati bez šestorice ozlijeđenih igrača – Mandalinića, J. Valčića, Stepančića, Šebetića, Šandrka i Šušnje

Rukometaši PPD Zagreba večeras će u Varaždinu (19 sati) ugostiti mađarski Veszprem u SEHA Gazprom ligi.

– Teška utakmica u krivo vrijeme. Tu mislim na činjenicu da ćemo i danas igrati bez šestorice ozlijeđenih igrača – Mandalinića, J. Valčića, Stepančića, Šebetića, Šandrka i Šušnje. Poraz od Vardara malo me je "otrijeznio" pa nažalost moram reći da ćemo večeras teško do bodova. Veszprem je puno jača momčad od nas, bez obzira na to u kojem će sastavu doći – rekao je Veselin Vujović, trener PPD Zagreba.

Još peče poraz u Areni

Prošle godine ove dvije momčadi također su igrale u Varaždinu i mađarski prvak tijesno je pobijedio, a ove sezone zagrebaši još pamte nesretan poraz u posljednjim trenucima utakmice u Areni.

– To je bila potpuno drugačija situacija. Mi smo bili u naletu nakon dvije uzastopne pobjede, imali smo iza sebe dupkom punu dvoranu i, na kraju krajeva, bili smo puno kompletniji. Sada igramo čak i na neutralnom parketu i vjerujem da će Veszprem u dvorani imati više navijača nego mi. Zato su oni večeras apsolutni favoriti, što ne znači da ćemo se baš lako predati. Ali teško ćemo s ovim kadrom držati visok ritam 60 minuta – rekao je Vujović.

U međuvremenu je u klub došao Makedonac Markovski, priliku su dobili neki mlađi igrači...

– Markovski se još nije potpuno uklopio, ali će u drugom dijelu sezone biti vrlo važan igrač obrane. Jedva čekam da vidim Šušnju i njega u paru. U trenutku kada nemamo previše vanjskih igrača na raspolaganju mladi Vukić i Vrdoljak zaista su me ugodno iznenadili - rekao je Vrdoljak.

Nakon Borca u Zreče

Onda je razgovor otišao na drugu temu.

– Dan nakon utakmice s Borcem, koja je u subotu, odlazim u Zreče gdje ću pripremati Sloveniju za Europsko prvenstvo. Imamo tešku skupinu na EP-u, a možda je važniji cilj plasirati se na Olimpijske igre u Riju. Kandidirali smo se za domaćinstvo kvalifikacija jednog od tri turnira. Kada bismo u tome uspjeli, bile bi mi to četvrte Igre. Kao igrač bio sam u Los Angelesu 1984., Seulu 1988. i Sydneyu 2000. Tko zna, možda ću na pete otići kao izbornik Hrvatske – našalio se na kraju Veselin Vujović.

>> Vujović: Neka me ekipa još jednom iznenadi

Komentara 6

DU
Deleted user
15:00 16.12.2015.

Crnogorac a voli raditi i još k tome dobro. Niti crnogorci više nisu ono što su bili.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
16:33 16.12.2015.

Ako je ovo test kako " diše " narod, mogao bi proć.. svaki normalan koji nije " gnjojio " svojedobno a poštuje zemlju i zakone u kojoj radi te se dokazao kao stručnjak a u ovom slučaju mislim da jest,, dobrodošao je na kormilo reprezentacije. Malo je takvih.

CP
cp5
16:31 16.12.2015.

Lijep pozdrav uz zaista iskrenu ispriku na smetnji ali namjere su mi pozitivne pa se nadam da neće zamjeriti oni koje ovo ne bude zanimalo.Nudim mogućnost zarade od 10-tak tisuća kuna mjesečno na dugoročnoj bazi i to je razlog mog reklamiranja.Riječ je o kladionici i posebnom sistemu igranja kojeg sam razvio i koji mi omogućuje stalne mjesečne priljeve pomoću kojih ostvarujem neke stvari koji su ranije bili samo snovi.Tu prije svega mislim na život bez šefova i fiksnog radnog vremena ali i odlazak na neke stvari koji su mi ranije bili samo pusta maštanja kao što je odlazak na utakmicu NBA lige. Ako i Vi imate slične snove koje sam ja nekada imao i koje sam pretvorio u realnost onda je ova poruka baš za Vas i obratite li pažnju na nju obećajem da će promijeniti Vaš život na bolje.Nije ništa komplicirano i jedino što trebate je javiti se na mail financijepomoc@gmail.com.Veselim se svakom javljanju i svim ambicioznim ljudima koji su spremni biti dio ovog projekta a koji su moji ciljevi u njemu i zašto ovo nudim objasnit ću nakon što mi se javite.lp

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije