Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER PPD ZAGREBA

Veselin Vujović: Kvalitetni smo i možemo izbaciti Löwen

Veselin Vujović
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/5
25.03.2016.
u 15:01

- Mi smo raspoloženi, svjesni svojih mogućnosti i zadatka koji je pred nama. Trudit ćemo se da odigramo svoju najbolju utakmicu i smatram da Zagreb ima sve kvalitete da prođe dalje - istaknuo je Vujović

Rukometaše PPD Zagreba u nedjelju (19.30 sati) u Mannheimu čeka uzvratni dvoboj osmine finala Lige prvaka protiv Rhein-Neckar Löwena, a trener Veselin Vujović smatra da njegova momčad ima kvalitetu da prođe u četvrtfinale.

- Premda su oni prvi susret dobili s jedan razlike (24:23), to nije prednost koja bi njima omogućila da mirno odigraju uzvrat. Očekuje nas teška utakmica, ali dobro poznajemo protivnika - izjavio je danas trener PPD Zagreba.

Zagreb i RN Löwen su u osmini finala Lige prvaka igrali i prije pet godina, a tada su Nijemci slavili u Zagrebu sa 31:28, dok je uzvrat završio 27:27.

- Mi smo raspoloženi, svjesni svojih mogućnosti i zadatka koji je pred nama. Trudit ćemo se da odigramo svoju najbolju utakmicu i smatram da Zagreb ima sve kvalitete da prođe dalje - istaknuo je Vujović.

Prije šest dana u prvom susretu PPD Zagreb je protiv vodeće momčadi njemačkog prvenstva veći dio utakmice bio ravnopravan, međutim nekoliko vezanih pogrešaka u posljednjim minutama otvorile su Löwenu priliku za pobjedu.

- Dobro smo analizirali prvi susret i vidjeli smo u čemu smo griješili. Nažalost, pokazalo se da smo opet sami sebi presudili, ali nadam se da će se te dječje bolesti svesti na minimum - rekao je rukometaš Zagreba Stefan Vujić.

Unatoč tome što RN Löwen rijetko gubi u svojoj dvorani, Vujić vjeruje u prolazak u četvrtfinale.

- Loewen je jaka momčad koja je zadnje dvije sezone na domaćem terenu izgubila samo dvije ili tri utakmice. Očekuje nas težak susret, ali idemo s pozitivnim razmišljanjem jer nemamo što izgubiti. Imamo aktivan rezultat i vjerujem da ćemo se u Zagreb vratiti s pobjedom i plasmanom u četvrtfinale.

Pobjednik ovog dvoboja u četvrtfinalu će igrati protiv Paris Saint-Germaina.

>> Nije ovo ni izbliza gotovo, idemo ih u Njemačku napasti!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije