Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje plinara

Vujović: Hrvati, vidimo se u polufinalu EP-a

Veselin Vujović
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/2
20.12.2015.
u 11:41

Dvoršek: Čudi me da su moji igrači bili bez motiva.

U posljednjoj ovogodišnjoj službenoj utakmici rukometaši PPD Zagreba pobijedili su banjalučki Borac sa 30:20 (15:13). Gosti su se dobro držali do 23. minute kada su imali vodstvo od 12:8. Onda su zagrebaši ubacili u brzinu više i serijom 7:1 do kraja poluvremena preokrenuli rezultat u svoju korist.

- Bez obzira što je PPD Zagreb igrao bez osam, devet igrača i u ovom sastavu su kvalitetniji i jači od nas. Malo više nam je nedostajalo borbenosti i motiva. Što me iskreno čudi jer ovi moji mladi igrači nemaju baš često priliku igrati protiv ovako jakog kluba - rekao je Boris Dvoršek, trener Borca koji je dugo godina bio trener upravo u PPD Zagrebu.

Veselin Vujović, trener PPD Zagreba pored velikog broja ozlijeđenih igrača nije jučer mogao računati ni na Stefana Vujića. U postavi je imao tek dva prava vanjska igrača - Obranovića i Pavlovića, te tri juniora, Vrdoljaka, Vukića i Medića.

- Borac nam je olakšao posao jer u drugom poluvremenu nisu igrali ni približno motivirano kao u prvom. Oni su se predali čim smo mi prvi put poveli. Kod uvjerljivog vodstva tako sam mogao dati priliku mlađim igračima. Vidi se da smo svi umorni od prilično naporne sezone - istaknuo je Vujović.

Kako bi ocijenili ovu polusezonu?

- Pozitivno. Da smo bili kompletni u SEHA Gazrpom ligi vjerojatno ne bi izgubili od Tatrana u Prešovu. U Ligi prvaka imali smo kiks u Istanbulu i žao mi je što nismo uzeli bodove protiv Flensburga u gostima i kod kuće protiv Veszprema - naglasio je Vujović koji je odmah danas otputovao u Zreče gdje mu počinju pripreme sa reprezentacijom Slovenije čiji je izbornik.

- Nadam se da se vidimo u polufinalu EP-a u kojem se nadam da će igrati Hrvatska i Slovenija - zaključio je Vujović.

>>Možda na Olimpijske igre odem kao izbornik Hrvatske

Komentara 1

DU
Deleted user
07:09 21.12.2015.

Dao Bog da Hrvatska dođe u polufinale. Slovenci...., nikada pa ni onda. Bez obzira što je Vuja vrhunski trener, neće im ni to pomoći. Nek se janezi drže skijaških skokova i jodlanja , tu su najbolji. Vuja kao izbornik Hrvatske...., neznam kaj drugi misle ja nemam niš protiv. Mislim da aktuelni izbornik nije dorasao navedenoj funkciji...., ali dobro , vrijeme će pokazati koliko sam u pravu.....!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije