Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VESELIN VUJOVIĆ:

Hrvati, budite mirni, imate jako dobru rukometnu reprezentaciju

Veselin Vujović
Petar Glebov/PIXSELL
09.01.2016.
u 22:30

'Ima dana kada je bolje ne izaći na teren i danas je, čini se, bio takav dan za Hrvatsku. Niti je Hrvatska toliko loša, niti smo mi toliko dobri.'

Nakon što je Hrvatska teško poražena od Slovenije (17-32)  u posljednjoj pripremnoj utakmici uoči EP u Poljskoj, slovenski izbornik Veselin Vujović kazao je da rezultat nije realan, te da hrvatska javnost može biti mirna, jer Hrvatska ima dobru reprezentaciju.

- Ima dana kada je bolje ne izaći na teren i danas je, čini se, bio takav dan za Hrvatsku. Niti je Hrvatska toliko loša, niti smo mi toliko dobri. Neigranje Duvnjaka, nedostatak ambicije i potrošak energije u sinoćnjoj utakmici doveo je do ovakvog rezultata. Nama je išlo sve, a Hrvatskoj malo toga i onda nema načina da se to zaustavi. Poručio bih hrvatskoj javnosti i izborniku Babiću da budu mirni, jer Hrvatska ima dobru momčad i neka vjeruju u ono što rade - rekao je izbornik Vujović pa nastavio:

- Ovaj poraz treba uzeti kao opomenu, jer bolje je da se to dogodilo sada, negoli na EP.

Treba napomenuti da je dan ranije Hrvatska u Ivanić Gradu svladala Sloveniju sa 31-30 (15-13).

>> Slovenija teško osramotila Hrvatsku, nanijeli su nam najteži poraz u povijesti

>> Ako iz ovog poraza ne izvučemo pouku onda bolje da ne idemo u Poljsku!

Komentara 10

NO
nogogaz
22:32 09.01.2016.

super smo.... samo nas slovenci pregaze za 15 golova...

Avatar rashomonn
rashomonn
00:24 10.01.2016.

Vuja j...e pa ga ne vadi.

Avatar pivapivic
pivapivic
22:40 09.01.2016.

E jesi me utješio..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije