Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TIN JEDVAJ:

Veselim se sudaru s Messijem, to je igrač kojem se oduvijek divim

Tin Jedvaj
Igor Kralj/PIXSELL
09.11.2014.
u 12:39

- Još kao dječak upijao sam sve njegove poteze i velika mi je čast što ćemo ići jedan na drugoga - rekao je Jedvaj.

Tin Jedvaj ove se sezone nametnuo se u Bayeru. Igra stalno, a što je najvažnije, uopće mu ne smeta na kojoj poziciji, igrao je lijevog i desnog beka, te stopera. U Londonu bi u srijedu trebao biti ključna figura Nike Kovača u zaustavljanju Lionela Messija i ostatka društva iz Argentine.

- Ma stopera je lako igrati, lako je igrati i na zadnjem veznom, to je dosta slično, samo mi je malo problem naviknuti se na bokove, pogotovo na lijevi. Ali i tamo ću s vremenom dobro izgledati, uvjeren sam - rekao je Jedvaj za 24sata pa naglasio kako jedva čeka okršaj s Messijem:

- Uh, jedva čekam. Naravno da se veselim sudaru s Messijem, igračem kojem se oduvijek divim. Još kao dječak upijao sam sve njegove poteze i velika mi je čast što ćemo ići jedan na drugoga.

Jedvaj je ovog ljeta u Leverkusen stigao na dvogodišnju posudbu iz Rome.

- Odlazak u Leverkusen donio mi je puno toga dobroga. Da se nisam iz Rima preselio u Njemačku, tko zna bih li danas bio ovdje, u seniorskoj reprezentaciji.

>> Evo zašto je Tin Jedvaj najuniverzalniji branič u Ligi prvaka!

Komentara 2

PA
pavo
12:51 09.11.2014.

srbski - bek ////// hrvatski - branič

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije