Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA Zhuhai

Venus Williams i Karolina Pliskova za naslov

'Venus Williams of the U.S. leaves the court after being defeated by Kirsten Flipkens of Belgium during their women's tennis match at the Rogers Cup tennis tournament in Toronto August 6, 2013.    RE
Reuters/Pixsell
07.11.2015.
u 13:59

Williams je u polufinalu svladala Talijanku Robertu Vinci sa 6-2, 6-2, dok je Pliskova bila bolja od Ukrajinke Eline Svitoline sa 6-3, 6-1.

U finalu WTA "Elite Trophy" turnira koji se održava u kineskom Zhuhaiju igrat će Amerikanka Venus Williams i Čehinja Karolina Pliskova.

Williams je u polufinalu svladala Talijanku Robertu Vinci sa 6-2, 6-2, dok je Pliskova bila bolja od Ukrajinke Eline Svitoline sa 6-3, 6-1.

POLUFINALE:

Venus Williams (SAD) - Roberta Vinci (Ita) 6-2, 6-2

Karolina Pliskova (Češ) - Elina Svitolina (Ukr) 6-3, 6-1

>>Jana Fett ulaskom u finale došla do plasmana karijere

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije