Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostali bez sponzora

Teška situacija u velikom klub kojem su slavu donijeli i Hrvati

18.06.2020.
u 07:56

Uz sve akcije koje smo napravili za sljedeću sezonu vezane za financije, nedostaje nam još oko 600.000 eura da bismo mogli funkcionirati. Tražimo pomoć grada – zavapio je Bertus Servas, predsjednik kluba

Sve su glasnija nagađanja da bi se Igor Karačić, hrvatski rukometni reprezentativac, mogao već u novoj sezoni vratiti u skopski Vardar.

Naime, situacija u Kielceu, gdje trenutačno igra, nije dobra, pogotovo nakon što je iz kluba izašao glavni sponzor Viva grupa.

Bili su 18 godina sponzori rukometnog kluba koji je 2016. godine osvojio Ligu prvaka.

Bila je to ona čuvena utakmica u kojoj je Veszprem u finalu vodio s deset pogodaka razlike i na kraju izgubio u produžecima. Tada su u Kielceu bili Manuel Štrlek, Ivan Čupić i Marin Šego.

– Koronavirus je donio velike probleme. Na kraju smo morali birati između kluba i sudbine 2000 radnika i njihovih obitelji. Ostajem uz klub. Uz sve akcije koje smo napravili za sljedeću sezonu vezane za financije, nedostaje nam još oko 600.000 eura da bismo mogli funkcionirati. Tražimo pomoć grada – zavapio je Bertus Servas, predsjednik kluba. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije