Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORTUGALSKI VRATAR

Veliko pojačanje: Eduardo potpisao za Dinamo!

Eduardo Carvalho
Reuters (Ilustracija)
27.06.2014.
u 22:35

- Velika stvar za sve nas koji radimo u klubu i našem nogometu. Radi se o pravom pojačanju i sigurni smo da će Eduardo donijeti kvalitetu više našoj momčadi – rekao je Zoran Mamić.

Dinamo je uoči početka sezone doveo veliko pojačanje među vratnicama: portugalskog vratara Eduarda Carvalha! 31-godišnji vratar koji dolazi iz Brage potpisao je s Dinamom trogodišnji ugovor i već za par dana će se priključiti suigračima u Sloveniji!

Trener Modrih Zoran Mamić bio je sretan nakon obavljenog posla:

- Velika stvar za sve nas koji radimo u klubu i našem nogometu. Radi se o pravom pojačanju i sigurni smo da će Eduardo donijeti kvalitetu više našoj momčadi – rekao je trener pa objasnio kako je uopće došlo do posla s portugalskim reprezentativnim vratarom:

- Iskreno, nismo niti razmišljali o njemu jer nismo mislili da je to realna opcija, ali kada se u Bragi zakomplicirala situacija smo brzo reagirali i doveli ga u Dinamo.

Cijeli posao je čekao dok Portugal nije završio sa svojim nastupom na Svjetskom prvenstvu tako da je sada posao pred završetkom i sve što je ostalo jest liječnički pregled:

- Eduardo će u Zagreb doći početkom idućeg tjedna, odraditi liječnički i potom nam se priključiti na pripremama.

Što se tiče sadašnjih vratara Modrih, posebno "jedinice" Antonija Ježine trener ima samo riječi hvale:

- On je radio odlično, griješio kao i svi svjetski golmani tako da je pred njim sigurno velika karijera. Uostalom, samo uz vrhunsku konkurenciju se može držati visoki nivo tako da smo sretni što imamo više kvalitetnih rješenja na vratarskoj poziciji – zaključio je trener modrih.

>> Dinamo doveo portugalskog veznjaka Goncala Santosa!

Komentara 4

ČI
Čika
23:09 27.06.2014.

Tako to rade renomirani klubovi. Dinamo uistinu jedini nalikuje na ozbiljan klub na ovim prostorima, da ne kažem u "regionu".

Avatar kurdistan
kurdistan
00:24 28.06.2014.

To dinamo odličan posao:-)

Avatar Stjepan .
Stjepan .
00:33 28.06.2014.

Ovo kaj se radi u dinamu je prestrašno. Još malo pa će dinamo biti legija stranaca. Pa mamići imamo golmana u lijepoj našoj. Gdje je najbolji golman koji je odrastao u dinamu Fićo, pa ti je i Zelenika. Tko će braćo mamici dolaziti na stadion kad nemožemo u dinamu gledati naše dečke. Škola nogometa vam je vrhunska a tek treneri, prestrašno. Bog i Hrvati ZDS

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije