Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
transferi

Veliki transfer na pomolu, srebrni Vatreni se vraća u Dinamo?

Trening hrvatske nogometne reprezentacije uoči utakmice Lige nacija sa Španjolskom
Igor Kralj/PIXSELL
21.07.2022.
u 11:22

Zagrebački Dinamo mogao bi dovesti još jednog izvrsnog igrača u Maksimirsku 128, talijanski mediji su se raspisali kako bivši Vatreni ne želi više igrati u Serie A.

Krilni napadač Marko Pjaca imao je veliku budućnost ispred sebe, domaći novinaru su ga nazivali 'novim Alenom Bokšićem', talijanski gigant ga je odmah prepoznao i iskeširao ozbiljne novce Dinamu. Pjaca je sjajno krenuo u redovima torinske Stare dame, zabio pogodak Portu u Ligi prvaka, da bi potom stigla ona nesretna prijateljska utakmica protiv Estonije

Ostatak priče svi dobro znaju, prošlu sezonu Pjaca je opet proveo na posudbi, odradio je to vrlo korektno u redovima Torina kod Ivana Jurića.

Ipak, Marku se ne ostaje na Čizmi i jako bi se volio vratiti tamo gdje je sve počelo, u zagrebački Dinamo! Ugledna talijanska Gazzetta tvrdi da je trebao prijeći u Sampdoriju za godišnju plaću od 900 tisuća eura (ugovor na tri godine). Međutim, trenutno trenira s U-23 ekipom Juvea i čeka poziv zagrebačkih Modrih. 

Germanijak tvrdi da iz Maksimira iz prve negirali ove vijesti, ali situacija se navodno promijenila u protekla dva-tri tjedna, pa je ovaj transfer ponovno aktualan. Dinamo je trenutno dobro popunjen na krilnim pozicijama, ali primjerice, odlaskom Ivanušeca u inozemstvo, hrvatski prvak bi morao krenuti u novu kupovinu.

 

Ključne riječi

Komentara 4

FR
freeshooter
20:19 21.07.2022.

Ovo je vijest dana za mene...bravo Dinamo...Pjaca je odličan i igrač i čovjek...zaslužio je samo pozitivu i da se kroz Dinamo vrati na vrhunsku razinu i nazad u vatrene...ale ale dinamo ale...

DU
Deleted user
14:58 21.07.2022.

To bi bilo super, njemu samo treba da igra i vrati samopouzdanje i jos uvijek moze biti ekstra igrac, a gdje bolje nego u svojem klubu. Samo sumnjam da ima netko tako neinformiran da iskesira nesto za panja Ivanuseca pa da dobe novce za Pjacin transfer.

RS
rasta sev
13:52 21.07.2022.

Nisam znao da je Pjaca bio u rusiji 2018. s reprezentacijom, možda to nezna ni pisac samo nagađa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije