Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOĆE LI USPJETI?

Veliki talent Dinama otišao u Romu, a sad oživljava karijeru u susjednoj zemlji

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
14.02.2021.
u 18:19

Sada slovenski mediji javljaju kako će Ćorić u ljubljansku Olimpiju. U subotu je Ćorić bio u slovenskoj prijestolnici i rješavao formalnosti posudbe

Nekadašnji igrač Dinama Ante Ćorić (24) slovio je za veliki talent. Nakon zagrebačkog kluba preselio je u Romu, a veznjak na početku ove sezone otišao je na jednogodišnju posudbu iz Rome u nizozemski VVV-Venlo, ali se u Erediviziji nije baš naigrao. 

Ondje je skupio tek 147 minuta  a naravno da je to frustrirajuće pa je odlučio oživjeti karijeru. 

Sada slovenski mediji javljaju kako će Ćorić u ljubljansku Olimpiju. U subotu je Ćorić bio u slovenskoj prijestolnici i rješavao formalnosti posudbe. Olimpiji bi tako od nedjelje, kada se nastavlja tamošnje prvenstvo, trebao pomoći u osvajanju naslova prvaka. 

Ipak, Ćorić i dalje ostaje igrač rome s kojom ima ugovor do lipnja 2023. 

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
19:58 14.02.2021.

Još jedan u nizu kojemu su roditelji i menadžeri rekli da je prerastao Dinamo.

DU
Deleted user
21:59 14.02.2021.

Geni kameni. Ko klinac, odskakal je od vršnjaka bar pet let. Prošal Bayernovu školu s najvećom ocijenom, i propal skroz. Pohlepa i mentalitet

BL
blekpanther
21:53 14.02.2021.

„Dabogda“ konačno uspije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije