Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A imaju VAR
Povratak na članak

Veliki previdi na startu LP-a! Jesu li suci u ovim situacijama pogriješili?

Ove sezone suci imaju pomoć VAR-a, ali izgleda da im to nije previše važno. U večerašnjim utakmicama mogu se izdvojiti tri velika sudačka previda

Komentari 2

JA
javno
00:24 18.09.2019.

"Po pravilu barem jedna vratareva noga mora biti na gol-liniji prije nego što suparnik puca na gol." ......... Ne "prije" već "u trenutku" kad suparnik puca na gol......ili vratar mora biti na liniji sve dok lopta ne bude udarena, iakoiako se tolerira gotovo uvijek manje kretanje vratara prema naprijed. Ovo manje interpretira sam sudac.

VL
KT
KTM
14:07 18.09.2019.

Izravni crveni i ono zadnje je totalni smijeh od penala.Čemu uopće taj var kad su suci slijepi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.