Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER

Veliki obrat: Lazio propao, pa Pašalić ide k Mourinhu

Mario Pašalić
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
29.01.2014.
u 23:13

Menadžer Chelsea dignuo je palac gore za dovođenje igrača Hajduka, sve bi se moglo rasplesti tijekom današnjeg dana

Burna je završnica prijelaznog roka, gotovo šokatna. Mario Pašalić, Hajdukov 18-godišnji vezist ne ide u Lazio, ponuda Talijana ipak nije tako izdašna kao što se nagađalo. Navodno je čak ispod dva milijuna eura, a Lazio nije spreman zadovoljiti Pašalićeve financijske prohtjeve.

Ali, sada je prvi u redu londonski Chelsea, koji se kao zainteresirana stranka pojavio u srijedu navečer. Jose Mourinho dignuo je palac gore za dolazak Pašalića, Chelsea bi za taj transfer Hajduku platila oko 3 milijuna eura odštete, a i u godišnjoj plaći puno više cijeni mladog veznjaka od Lazia.

Pašalićev prelazak u Chelsea iznimno je vruć, toliko da se nagađa da bi cijeli posao mogao biti završen tijekom četvrtka.

Priznanje za Hajduk

Prema informacijama bliskim Hajduku Pašalić bi se iz Turske trebao zaputiti prema Londonu i finiširati posao, odnosno, prvo obaviti sve potrebne liječničke preglede.

Premda i dalje stoji tvrdnja da je Pašalićeva prodaja prerana i da bi u narednom periodu na tržištu trebao vrijediti još više, odlazak u Chelsea veliki je plus za njega i za Hajduka, svojevrsno prizanje i svakako, podizanje ugleda splitskog kluba.

Pašalić će biti pod paskom ponajboljeg svjetskog stručnjaka, Special One imat će mu što reći. Lazio je bio primaljiv, ali igranje u Chelsea je ostvarenje snova mladog Kaštelanina. To je ponuda koja se ne odbija.

Još ljetos je Pašalić, na isteku prijelaznog roka, mogao u Cataniju, ali je mrtav-hladan kazao da ga zanima samo igranje u Hajduku.

Gotovo je tek kad se potpiše

Pa je stigao Lazio, navodno je za njega bio zainteresiran i Milan, iz prikrajka je razvoj situacije pratio Napoli, a Eintracht Frankfurt procijenio je da je to igrač za Bundesligu.

Naravno, sve treba uzeti s dozom rezerve, pa Pašalićev transfer u Lazio bio je tretiran kao gotova stvar. Zato treba pričekati konačni rasplet, u posljednjim satima prijelaznog roka uvijek su mogući zanimljivi i neočekivani zaokreti. Uostalom, i interes Chelesa je potvrdio da treba biti oprezan sve dok se ugovori ne budu potpisani.

>> U utrku za Marija Pašalića uključio se i Milan

Komentara 5

AS
asi2013
07:49 30.01.2014.

Taj Hajduk ne zna što hoće. Neće Arape, to jest Amerikance, umiru sa svojom Torcidom i grizu oko sebe.

GI
gismund
08:54 30.01.2014.

sumnjam u interes chelsea i cifre koje se ovdje spominju jer pašalić nije niti za naše prilike nekakav nogometni vunderkind, a kamo li za englesku ili talijansku ligu

Avatar feudalac
feudalac
09:07 30.01.2014.

...propao tzv. "veliki transfer", ako sam dobro čitao ovih dana Pašalića se prodavalo po sistemu ko da više, jučer je bio "sigurno" u Laziu a danas "potpisuje" za Chelsea!? Ono što je u Dinamu grijeh za Hajduk je uspjeh i "podizanje ugleda splitskog kluba", prodavati svoje mlade igrače. Onda će kao pravi venecijanci izvjesiti transparent i urlati "HNS pederi - nogomet ste sjebali"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije