Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB NAVIJAČA

Veliki neredi u Rimu: Upucani navijači i policajac

Navijači
Foto: Youtube
1/2
Autori: Matija Majdak, Ante Buškulić
03.05.2014.
u 21:28

U sukobima na ulicama Rima upucana su tri navijača Napolija, od kojih jedan u teškom stanju i bori se za život u bolnici, te jedan policajac, a ozlijeđeno je još nekoliko osoba.

Na Olimpicu u Rimu u 21 sat trebala je početi utakmica finala Talijanskog kupa između Fiorentine i Napolija, međutim navijači iz Napulja nisu dopustili da ona počne.

Razlog, tražili su od policije potvrdu je li njihov pripadnik, koji je ranije ranjen u sukobima s policijom, stabilno.

A dok nisu dobili potvrdu, policiju su na Olimpicu gađali raketama.

U pregovorima s navijačima Napolija na Olimpicu sudjelovao je igrač momčadi iz Napulja Marek Hamšek, a nakon gotovo 45 minuta kašnjenja utakmica je ipak počela.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Uoči utakmice na ulicama Rima sukobili su se navijači Rome, Napolija i Fiorentine. U tim su sukobima upucana tri navijača Napolija, od kojih jedan u teškom stanju i bori se za život u bolnici, te jedan policajac, a ozlijeđeno je još nekoliko osoba.

Komentara 2

Avatar watson2
watson2
22:18 03.05.2014.

To ti se dogada kad dode ciganija sa Juga u civilizaciju mada niti Rim nije nesto bolji ,ali su napredniji po mentalitetu od ciganije s Juga , jug Italije su sami cigici totalno imaju drugaciji mentalitet nego sjever Italije. Istii slucaj na podrucju Ex -Juge ova ciganija koja bila pod Turcima kad dode u civilizaciju , sve cobani teski necivilizirani pogotovo poturice njima noz normalno da ga nekome uture,a niti Servi nisu daleko od poturica

DU
Deleted user
14:30 04.05.2014.

Sramota je dopustiti ucjenjivanje huligana i kriminalaca, kakva je to policija?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije