Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABUNILI SE...

Veliki gaf: NBA TV Spurse proglasila prvacima

'Miami Heat's forward Lebron James listens to a question during media availability for the NBA All-Star basketball game in Houston, Texas, February 15, 2013. The All-Star game will be played on Febru
Reuters/Pixsell
24.06.2013.
u 17:56

Uoči sedme utakmice oba kluba tiskaju svoju verziju suvenira, pri čemu je u eter više puta otišla pogrešna verzija.

NBA TV, televizijski kanal u vlasništvu NBA lige, proglasila je San Antonio NBA prvakom za 2013. godinu.

Taj veliki gaf dogodio se dva dana nakon što je u sedmoj utakmici NBA finala Miami pobijedio San Antonio jer je netko pogreškom pustio unaprijed snimljenu reklamu za prodaju majica i kapa.

Da bi hitro reagirali na tržištu, uoči sedme utakmice oba kluba tiskaju svoju verziju suvenira, pri čemu je u eter više puta otišla pogrešna verzija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije