Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOČEKIVANO

Velike promjene u NBA ligi: Orlando Magic se odrekao najboljih igrača

Orlando Magic - Philadelphia 76ers
Reuters/PIXSELL
25.03.2021.
u 19:25

Momčad s Floride se riješila tri ključna igrača.

Velike zamjene igrača u NBA ligi zbile su se tijekom dana, a pravi "remont" momčadi je napravio Orlando Magic.

Momčad s Floride se riješila tri ključna igrača - All-Star centra Crnogorca Nikole Vučevića, francuskog braniča Evana Fourniera i krilnog igrača Aarona Gordona, koji su postizali više od polovice poena momčadi.

Tako su Vučević i krilo Al-Farouq Aminu poslani u Chicago Bullse u zamjenu za krilo Otta Portera, centra Wendella Cartera Jr. i prvi izbor drafta 2021 i 2023. Fournier je otišao u Boston Celticse za dva druga izbora na draftu, a Gordon i Gary su otišli put Denver Nuggetsa za Garyja Harrisa i R.J. Hamptona, te prvi izbor drafta.

Klub je promijenio i srpski košarkaš Nemanja Bjelica, koji je novi igrač Miami Heata, a u zamjenu za Bjelicu u Sacramento Kingse dolaze Moe Harkless i Chris Silva. U dosadašnjoj NBA karijeri, Bjelica je igrao za Minesota Timberwolvese od 2015. do 2018. godine, a u glavni grad Kalifornije je došao prije tri godine. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije