Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVLJAVA U FRANCUSKOJ

Velikani spremni dati milijune za Dalićevog dragulja: Koji će ponuditi više?

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
28.11.2021.
u 17:54

Lovro Majer pružio je sjajne partije u zagrebačkom Dinamu pa karijeru odlučio nastaviti u francuskom Rennesu gdje je opravdao očekivanja

LM10. Inicijali koji u Hrvatskoj i svijetu već godinama asociraju na najvećeg igrača današnjice, Luku Modrića, a u posljednje vrijeme, javlja se jedan kojemu se predviđa blještava budućnost.  Lovro Majer (23) pružio je sjajne partije u zagrebačkom Dinamu pa karijeru odlučio nastaviti u francuskom Rennesu gdje je opravdao očekivanja. 

Iako su se mnogi čudili Lovrinom odabiru, očekujući da će mladi Hrvat odabrati neki 'zvučniji' klub, nogometaši Rennesa sjajno kotiraju i u domaćem prvenstvu. Porazili su na gostovanju Lorient sa 2-0 skočivši na drugo mjesto ljestvice Le Championnata. 

Francuski prvoligaš Rennes ima velika očekivanja od Europa konferencijske lige, a uvelike za to zaslužan je hrvatski nogometaš Lovro Majer koji je svojim nogometnim izvedbama dostojnim "umjetnika", piše agencija France Presse, a to nije jedini tamošnji list koji piše hvalospjeve o Hrvatu. 

05.09.2021., Split - Nogometna reprezentacija odrzala trening na Poljudu uoci kvalifikacijske utakmice sa Slovenijom. Filip Uremovic, Nikola moro, Lovro Majer, Borna Barisic, Andrej Kramaric, Marko Livaja, Ivan Perisic. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

‘‘Nekoliko klubova spremno je platiti visoku cijenu kako bi doveli hrvatskog genijalca iz Bretanje sljedećeg ljeta‘‘, piše Homme du Match i to potkrijepljuje imenima: Tottenham, Manchester United, Bayern... Navodno su najviše zainteresirani spursi kojima je Majer na listi prioriteta. 

Podsjetimo, mladi ofenzivni veznjak je  kolovozu ove godine za 12 milijuna eura, a trenutačna mu je tržišna vrijednost na Transfermarktu procijenjena na 13 milijuna eura. Naravno, teško da će ga Francuzi pustiti da ode već u ovom prijelaznom roku, ali iduće ljeto moglo bi biti spektakularno za Lovru bude li nastavio s ovakvim izadnjima. Prema tome kako oduševljava na klupskoj, ali i reprezentativnoj sceni, pred njime su zasigurno veliki usponi i ne bi bilo čudno da se ovima priključi još poneki velikan koji bi u svojim redovima htio ovog plavokosog mladića koji virtuoznošću neodoljivo podsjeća na nešto starijeg suigrača istih inicijala.

Ključne riječi

Komentara 11

CG
crna.guja10
19:14 28.11.2021.

Nije to Daličev dragulj, taj ga zaobilazi kao i sve Dinamove igrače......Majer je Dinamov dragulj!! I

VK
vječni krojf
20:57 28.11.2021.

Kakav naslov Dalićev dragulj.Niti je njegov dragulj,niti će biti,a vidjeli smo kako ga Dalić cijeni.Na Malti postigao dva gola uz sjajnu igru a nagrada je bila klupa na Poljudu,jer nije smio uvrstiti bivšeg igrača Dinama,a momčad mu sastavljaju Hajdukovi "stručnjaci " uz naklonost predsjednika HNS-a.

KO
korektor
09:33 29.11.2021.

Da nije bilo dalića odavno bi bio dragulj, dalić mu je kočio karijeru!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije