Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na meti

Velikan želi Ivana Rakitića, ali posao bi mogao pokvariti srpski veznjak

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
21.10.2019.
u 18:22

Hrvatski reprezentativac ove je sezone pao u nemilost trenera Ernesta Valverdea  koji ga uglavnom drži na klupi ili na tribini.

Na vrhu popisa želja Interova trenera Antonija Contea je naš Ivan Rakitić. Talijan je uvjeren kako bi Raketa bio pravo pojačanje, te od uprave kluba traži da ga dovedu u zimskom prijelaznom roku, piše Gazzetta Dello Sport.

Hrvatski reprezentativac ove je sezone pao u nemilost trenera Ernesta Valverdea koji ga uglavnom drži na klupi ili na tribini. Nekoliko klubova pokazalo je zanimanje za Rakitića, a među njima su najčešće spominju Manchester United i Inter.

Talijanski sportski dnevnik ističe kako je Hrvat nezadovoljan minutažom u Barceloni, te bi rado otišao iz španjolskog prvaka.

No Inter se zanima i za srpskog veznjaka Nemanju Matića. Conte je već ranije surađivao s Matićem, a kako je Srbin sve dalje od prve momčadi Manchester Uniteda, Interov trener ne bi imao ništa protiv da ga dovede u svoju svlačionicu. Postoji mogućnost da ove zime Inter dovede i Rakitića i Matića. 

Ivan Rakitić je ove sezone za Barcelonu odigrao samo 186. minuta.

>> Trebaju li očevi, baš kao Zidane, gurati sinove u prvu momčad?

Ključne riječi

Komentara 2

PR
prajdali100
18:59 21.10.2019.

Ahhhhaaa ma kakav Matić ! Čovjek je " teretni", spor je,svaku akciju razvodni,pun alibi dodavanja....ne može u isti koš sa Raketom.

LU
lukathereem
21:23 21.10.2019.

Rakitić - Matić tandem kojeg se nebi posramio nijedan klub

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije