Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEM S KORONAVIRUSOM

Sjećate li se njega? Dugo ga nije bilo, a sada šokirao izjavom o koronavirusu

Marcelo Rios
Foto: Instagram
1/6
15.05.2020.
u 17:45

Rios je ovako objasnio svoj radikalni stav. - Kad se stvari otrgnu kontroli mora postojati čvrsta ruka - poručio je

Marcelo Rios Mayorga svojevremeno je bio najbolji svjetski tenisač, a ovih je dana šokirao brojne pratitelje na Instagramu gdje je uz fotografiju predsjednika Filipina Rodriga Dutertea napisao kako se slaže s njegovim stavom vezanim za kažnjavanjem onih koji krše mjere karantene za vrijeme pandemije koronavirusa. 

- Ne znam kakva je vlast na Filipinima, ali i ja bih ubio one koji ne poštuju karantenu. Siguran sam da bi ubijanje dvije osobe proizvelo efekt te drugima ne bi palo na pamet kršiti mjere -  napisao je Rios u svom radikalnom opisu.

Čileanac je ovako objasnio svoj radikalni stav.

- Kad se stvari otrgnu kontroli mora postojati čvrsta ruka - poručio je Rios koji je tenisku karijeru prekinuo 2004. godine, a 1998. godine u jednom je trenutku bio i na prvom mjestu ATP ljestvice. 

Dugo ga nije bio u medijima, ali nakon ove izjave svi svjetski mediji raspisali su se o njegovim radikalnim izjavama tako da je bar na trenutak opet postao zvijezda naslovnica. Nažalost, ovaj put ne zbog svojih sportskih uspjeha. 

>>>> Pogledajte što je o Jordanu rekao Kukoč


 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije