Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPLIT NAJDRAŽI
Povratak na članak

Velika svjetska zvijezda stigla u Hrvatsku: Po cijelom svijetu pričam o 'Lijepoj vašoj'

Prije seminara Overeem je odlučio posjetiti studio Podcast Inkubatora, YouTube kanala na kojem ga je novinar i voditelj Marko Petrak ispitao o njegovoj karijeri i životu

Komentari 8

SA
samograd
16:27 08.05.2019.

Naši mediji vječito pljuju po Domovini a rastapaju se i svršavaju na tvz "region" (meni do danas nepoznanica što taj pojam znači). Svi stranci su oduševljeni Hrvatima i Hrvatskom osim medija, nekih političara i fuksi koje idu po komšiluku pau pa im je tamo kao super, Hvala Overeemu na reklami.

VL
DO
dokrastavca
16:19 08.05.2019.

Sigurno je jedan od najvecih. Bravo!

VL
MA
Marcos
16:41 08.05.2019.

Do sada ga nisam podnosio.

VL
Avatar dkoor
dkoor
17:55 08.05.2019.

Svaka čast "The Reemu", gledao sam puno njegovih borbi, većinu puta navijao za njega... Čovjek je jako puno donio MMA svijetu i davno je još postao apsolutna legenda sporta.

VL
LU
lukathereem
20:00 08.05.2019.

Najjači na svijetu dok je bio na stereoidima, poslije toga ipak iznadprosječan borac, kompletan tehnički ali daleko od onog borca na stereoidima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.