Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAŠ BORAC

Velika promjena planova za Filipa Hrgovića! Otišao čak na drugi kontinent

Marinela Hrgović
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/8
06.02.2020.
u 13:22

Hrgović će 28. ožujka u Londonu nastupiti na priredbi kojoj će naslovna borba biti okršaj Aleksandra Usika i Derecka Chisore, ali još nije posve potvrđeno da će se boriti s opasnim Kongoancem Martinom Bakoleom Ilungom (15-1, 12 KO)

Premda je Filip Hrgović najavio da će se za svoju sljedeću borbu, ako ona bude u Europi, pripremati u Zagrebu, tako ipak neće biti. I za svoj 11. profesionalni nastup najbolji hrvatski boksač pripremat će se u Miamiju, barem prva tri tjedna pripremnog kampa.

Dogodilo se to zato što njegov kubanski trener Pedro Diaz, kod kojeg u Miamiju trenira, ipak nije mogao doći u Zagreb već sada, nego će to učiniti u vrijeme završnih priprema u ožujku.

Poznato je da će Hrgović 28. ožujka u Londonu nastupiti na priredbi kojoj će naslovna borba biti okršaj Aleksandra Usika i Derecka Chisore, ali još nije posve potvrđeno da će se boriti s opasnim Kongoancem Martinom Bakoleom Ilungom (15-1, 12 KO).

>>> Pogledajte gostovanje Filipa Hrgovića na Večernji TV-u

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
14:07 12.02.2020.

Je li poveo i bracu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije