Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo - Chelsea
Povratak na članak

Sramotno! Navijači preprodaju ulaznice preko oglasnika i četiri puta skuplje

Mnogi navijači nisu uspjeli doći do svojih ulaznica jer, kao što je poznato, istočna tribina nije u funkciji pa je kapacitet stadiona izrazito smanjen. Također, najavljeno je nešto više od 750 navijača Chelseaja, a engleski je klub na raspolaganje dobio 1200 ulaznica za južnu tribinu.

Komentari 12

NA
naprijedplavi
16:46 04.09.2022.

Prvo, to nisu navijači već nule. Drugo, tko se učlanio u klub mogao je jučer kupiti kartu. Treće, početkom svake sezone mogu se kupiti godišnje ulaznice i na opciju u ratama.

VL
PO
pop39
15:14 05.09.2022.

Klošari, i organizatori i sve skupa. Njih nekolicina će sad zaraditi finu lovu. Drugi put znam šta treba napraviti pa da i netko sa strane zaradi. A ovi šta seru po fb i dr društvenim mrežama, oni su prvi kojii su kupovali po 15-20 karata.i sad kartu koja je koštala 150 kn, prodaju po 1000. Kn. Lijepa nasa

VL
Avatar TihiFlatus
TihiFlatus
14:05 04.09.2022.

Hercegovci?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.