Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ferdinand predlaže

Velika legenda Uniteda poručila Mourinhu: Dovedi Hrvata, on je rješenje za sve tvoje probleme!

Jose Mourinho, Zlatan Ibrahimović
Foto: Marc Aspland/News Syndication/PIXSELL
1/9
13.03.2017.
u 14:29

– Volio bih u dresu Uniteda vidjeti Antoine Griezmanna koji četiri godine zaredom zabija više od 20 golova za Atletico. On bi bio pojačanje i igrač koji uz Zlatana može odlučivati utakmice.

Čelnici Manchester Uniteda odlučili su vratiti klub na staze stare slave pa su tijekom ljeta uložili dosta novca na pojačanja. No, uspjeh ne dolazi preko noći pa se Mourinho i njegova momčad žestoko bore za ulazak u Ligu prvaka, što im je ove sezone primarni cilj.

Crveni vragovi trenutačno su na šestom mjestu, imaju šest bodova manje od Liverpoola koji drži poziciju koja vodi u kvalifikacije za LP. Međutim, Manchester je još uvijek i u borbi za osvajanje Europske lige preko koje bi mogao osigurati mjesto u najeminentnijem klupskom natjecanju.

Kada se u engleskim medijima secira igra Manchester Uniteda, onda se najčešće spominje vezni red u kojem nešto nedostaje. A legenda Uniteda Rio Ferdinand smatra da je hrvatski reprezentativac karika koja nedostaje.

– Carrick i dalje ima mnogo utjecaja na igru Manchestera, ali on će na ljeto imati 36 godina i potrebna su osvježenja. Mislim da bi rješenje za sve probleme bilo dovođenje Luke Modrića ili Tonija Kroosa. No, kako ih oteti Realu? – pita se Ferdinand.

United ima i problema u napadu ako nema Zlatana Ibrahimovića.

– Kada sam ja došao u United, ako Ruud van Nistelrooy nije zabijao, spašavali su Paul Scholes, Ole Gunnar Solskjaer ili Ryan Giggs. Kasnije su Cristiana Ronalda mijenjali Wayne Rooney, Carlos Tevez, Louis Saha... Volio bih vidjeti Antoine Griezmanna koji četiri godine zaredom zabija više od 20 golova za Atletico. On bi bio pojačanje i igrač koji uz Zlatana može odlučivati utakmice.

>>Luka Modrić zbog ove izjave našao se na udaru na društvenim mrežama

Komentara 7

OM
omar
19:25 13.03.2017.

Možeš mislit kako će Real pustit Luku. Ako Pogba vrijedi 105 mil.€ (a ne vrijedi) onda Luka sad vrijedi minimalno toliko. Jednom je Real napravio veliku grešku, a ona se zove Makelele kad ga je pustio u Chelsea. Luka će igrat u Realu do kad bude mogao (htio) ili dok ne dođe bolji, a ja ga nevidim trenutno na ovom planetu.

MU
muh
17:17 13.03.2017.

Ha ha ha Lukica a bez Ibrahimoviča bili bi puno jači samo stoji.

DU
Deleted user
14:54 13.03.2017.

Pa Ibrahimovic je zaista osvjezenje i veliko pojacanje za Manchester,to se tek sada vidi,jer covjek ima prosjek zabijanja 2-3 gola po tekmi,sto je zaista nezamislivo u dansnjem nogometu,a maene zaista cudi,sto nasi nogometasi diljem svjeta imaju vrlo dobre ponude,pri svakomm vremenu transfera,osim Modrica,njega svi izbjegavaju i jos ni jednu ozbiljniju ponudu ni je dobijo,od kada je prso u Real,nesto ne stima,ako je toliko dobar igrac u sta sumnjam,onda bih se sigurno neko za njega takodjer zainteresovo,jer mi koji pratimo nogometna zbovanja,znamo sve o tim deckim,koji negdje prelaze,pa pogledajte samo Rakitica,Mandzukica Srna...uvjek im dolazi od nekud neka ponuda,ali oni zele igrati u klubovima gdje su sada momentalno,ali uvjek imaju ponudu za preseliti se negdje drugdje,sretno nasim deckima,zaista su u svakom klubu dobri i dobro prihvaceni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije