Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples milijuna

Velika gužva u loži: Evo čiji sve skauti stižu gledati Danija Olma

Dani Olmo
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/5
13.12.2018.
u 12:29

Stranica Transfermarkt navodi da je trenutačna vrijednost Danija Olma šest i pol milijuna eura

Večerašnja utakmica Dinama i Anderlechta neće imati apsolutno nikakav značaj po situaciju u skupini. Eto, Dinamo je dočekao i to da ne mora do posljednjeg trenutka drhtati hoće li proći, dapače, u petom je kolu osigurao prvo mjesto u grupi i status nositelja ispred drugoplasiranog Fenerbahcea.

Ipak, to ne znači da se Dinamo protiv Belgijaca misli zafrkavati. Igra se za navijače, igra se za koeficijent, igra se za proračun kluba, a činjenično je stanje i da se igra za osobni boljitak.

Nema u tome ništa loše ili ružno, takva je realnost, uostalom, mnogi su Maksimir iskoristili kao odskočnu dasku za odlazak u klubove daleko boljih financijskih mogućnosti. 

Učinit će to i Dani Olmo, ali sumnjamo da će mu na tome navijači Dinama imalo zamjeriti. Dosad je časno branio modri dres, pošteno ga znojio, pa sada samo ostaje pričekati dan kada će klub objaviti kamo i kada odlazi.

Večeras su se najavili i dolazak potvrdili skauti BetisaSevilleBorussije iz DortmundaLeicesteraRome i Milana, ali to ne znači da će baš svi čitavo vrijeme pratiti darovitog Španjolca. Ima Dinamo još zanimljivih igrača, pa utoliko sumnjamo da će narednih mjeseci nedostajati ponuda. 

Stranica Transfermarkt navodi da je trenutačna vrijednost Danija Olma šest i pol milijuna eura, ali ma tko god došao ozbiljno pregovarati, morat će iskrcati poneki svežanj više.      

Dodajmo tome da je Uefa odobrila vatromet nakon susreta, da prodano je 15 tisuća ulaznica, ali i podsjetimo da utakmica počinje u 21:05.

>> Otkrivamo gdje će biti novi stadion i koliki će imati kapacitet!

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar babas
babas
17:57 13.12.2018.

Olmo realno vrijedi danas oko 30,preko 20 miljuna sigurno. A ne dolaze skauti samo zbog njega,cijela serija odličnih mladih igrača je danas u Dinamu,a i starijih. Mislim da će onaj Gojak napraviti fantastičnu karijeru.

HU
HugoMrgud
13:10 13.12.2018.

nema prodaje ispod 35 miliona..................nek to maminjo odradi..............

KR
kralj505
13:46 13.12.2018.

opet ista priča poznata nažalost....sad če otić pol' momčadi pa opet čekanje pola stoljeca na bilo šta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije