Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER CIBONE

Velić: Tko će biti kriv ako stradamo na cesti!?

Ivan Velić
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
13.11.2018.
u 00:30

– Čestitke igračima za dvije vrlo teške utakmice u manje od 24 sata, a ja bih volio znati tko će, ne daj Bože, snositi odgovornost ako se dogodi neka nesreća. U noći smo u tri kombija imali jurnjavu, kroz maglu i gužvu, da bismo uhvatili koji sat sna.

Nakon neočekivanog poraza od Gorice, Cibona je opet imala velikih problema u domaćem prvenstvu. Na gostovanju u Zaboku vukovi su jedva izvukli bodove, i to košem Novačića (12 koševa) 18 sekundi prije kraja.

Dvoznamenkasti u redovima gostiju bili su još Markota (15) i Ljubičić (11), a kod domaćina doprvaku Hrvatske najviše su prijetili razigravač Radovčić (18 koševa) i branič Batur (19 koševa) koji je na samom kraju promašio šut za senzaciju.


Razlog ovim problemima cibosa u tome je što su noć prije igrali u Beogradu protiv Partizana. Nakon što je njegova momčad još u 33. minuti gubila “minus 13” (55:68), trener Ivan Velić naglasio je:

– Čestitke igračima za dvije vrlo teške utakmice u manje od 24 sata, a ja bih volio znati tko će, ne daj Bože, snositi odgovornost ako se dogodi neka nesreća. U noći smo u tri kombija imali jurnjavu, kroz maglu i gužvu, da bismo uhvatili koji sat sna. To da riskiramo živote na cesti ne treba nikome.


Aludirao je Velić zacijelo na to što zabočki domaćini nisu htjeli pomaknuti tu utakmicu na ponedjeljak.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
05:07 13.11.2018.

Obratite se organizatoru te jugo kosarkaske lige....

DU
Deleted user
08:34 13.11.2018.

Igrali su dvije utakmice u dva dana. I što sad? Ukinuti hrvatsku ligu da bi se na miru mogla igrati Jugo liga.

DM
drazen.muhvic
14:21 13.11.2018.

Znači javno priznaju da su svjesno i sa predumišljajem kršili prometne propise jureći kroz noć, maglu i gužvu?! Poslati im prekršajne prijave zbog opće ugroze života, zdravlja i imovine ostalih sudionika u cestovnom prometu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije