Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavila i Ilka Štuhec

Veleslalom: Pobjeda Hirschera, a Zubčić na 27. mjestu

Marcel Hirscher
Reuters/PIXSELL
29.01.2017.
u 15:05

U ukupnom poretku Svjetskog kupa vodi Marcel Hirscher sa 1260 bodova.

Austrijski skijaš Marcel Hirscher pobijedio je u nedjelju u veleslalomu za Svjetski kup u Garmisch-Partenkirchenu, i to mu je 43. pobjeda u karijeri.

Drugi je bio Šveđanin Matts Olsson (+1,50), a treće mjesto pripalo je Nijemcu Stefanu Luitzu (+1.95), dok je Francuz Alexis Pinturault, koji je bio vodeći nakon prve vožnje, završio na četvrtoj poziciji.

 Hrvatski skijaš Filip Zubčić bio je 27. sa zaostatkom od 4,58 sekunde.

 U ukupnom poretku Svjetskog kupa vodi Marcel Hirscher sa 1260 bodova. Slijedi ga Norvežanin Henrik Kristoffersen sa 828, Alexis Pinturault ima 763 boda, a na 65. mjestu je Filip Zubčić sa 85 bodova.

 U poretku veleslaloma vodeči Hirscher ima 533 bodova, a drugoplasirani je Pinturault sa 439. Filip Zubčić je na 25. mjestu sa 73 boda.

A slovenska skijašica Ilka Štuhec pobijedila je u superveleslalomu za Svjetski kup u Cortini d'Ampezzo, što joj je peta pobjeda u karijeri, a sve ih je ostvarila ove sezone.

 Druga je bila Talijanka Sofia Goggia (+0,31), a treće mjesto pripalo Austrijanki Anni Veith (+0,70), poznatijoj po djevojačkom prezimenu Fenninger, koja se je vratila skijanju nakon dugotrajne pauze zbog ozljede.

 Vodeća u Svjetskom kupu Amerikanka Mikaela Shiffrin bila je četvrta, i sada ima 1103 boda. Slijedi ju Švicarka Lara Gut (1023 boda) koja nije uspjela završiti utrku. Treća je Sofia Goggia sa 789 bodova, a na četvrtom mjestu je Ilka Štuhec sa 785.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije