Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još nema strategije

Veleslalom najviše uništava noge jer su zavoji nagli

Ivica Kostelić (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
21.03.2011.
u 19:45

Gips nije siguran u strategiju za sljedeću Ivičinu sezonu.

– Ivica se osjeća slalomašem, no to je sve teže jer mladi stižu. Ako bismo zanemarili spust, onda bismo zanemarili i kombinaciju u kojoj je Ivica dominantan ako je staza pravedna. Noge najviše uništava veleslalom jer je riječ o velikoj brzini i naglim zavojima. Treba manevrirati između toga. Koncepcija za sljedeću sezonu još je neodređena. Ne možemo svjetski kup postaviti za cilj, ali možemo postaviti strategiju i rasti i u ukupnom poretku.

Ključne riječi

Komentara 2

PL
pljuka66
22:15 21.03.2011.

Jad i bijeda gipsa koji se spustio na nivo Jace i počeo pljuvati zagrepčane.Stvarno je umišljena budala.. Da govorimo kako svaki od njih dobije po 15.000eura godišnje pomoći od ljudi koje je gips pljuvao.I to sve od poreznih obveznika.. Malo neka se suzdrži primitivac od svoje bolesti isticanja samoga sebe.

OB
-obrisani-
06:49 22.03.2011.

Veleslalom najviše uništava noge a domoljubna hendikepiranost uništava šanse za ulazak u drugi lauf EU saveza i takmičenja među kulturnima i razvijenima..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije