Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog reprezentacije

Veleposlanik Kosova obišao Ademija i Beqiraja

'27.10.2010., Karlovac - Hrvatski nogometni kup, 1/8 zavrsnice, NK Karlovac - NK Dinamo. Ante Beqiraj. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
'Slavko Midzor/PIXSELL'
11.11.2010.
u 08:11

I dok se još "zavrću" ruke oko toga koliko bi Arsenal, ili možda Manchester United, trebali platiti da bi dobili Šimu Vrsaljka, pojavila se i Fiorentina

Jedna talijanska internetska stranica tvrdi da je sportski direktor Pantaleo Corvino krenuo u akciju. Ali, za Sammira kojeg prati već godinu.

U Dinamu se zbog toga nisu uznemirili. I dalje tvrde da vitalni igrači, a to spomenuta trojica jesu, neće ove zime a čak ni na ljeto otići. Osim ako netko doista ne ponudi toliko novca da bi ga bilo glupo odbiti.

Vahid Halilhodžić je sa svojim trupama odradio dulji kišni trening. Trener plavih zajedno s izvršnim dopredsjednikom Zdravkom Mamićem danas putuje u Sarajevo.

Vaha će tamo primiti nagradu za osobu godine, a Mamić za najboljeg nogometnog menadžera desetljeća na području jugoistočne Europe. I neće se vraćati u Zagreb, doći će u petak izravno u Split gdje plavi igraju protiv crvenih. A momčad će na put u petak rano ujutro.

Nakon jučerašnjeg treninga dva su igrača Dinama imala posjetitelja. Naime, veleposlanik Kosova u RH Veldet Sadihu došao je upoznati Fatosa Beqiraja i Arijana Ademija. Zacijelo nadajući se da bi mogli jednog dana zaigrati za reprezentaciju Kosova.

- Zasad sam se samo došao upoznati, mi još nismo član Fife i Uefe. Od 192, priznala nas je 71 članica UN-a, mislim da Fifa i Uefa čekaju da nas prizna više od polovice. Zna se naša želja da zaigramo u kvalifikacijama 2014. - kazao je veleposlanik.

- Jooj, pa ja nemam ni njihovu putovnicu - kazao je Ademi koji igra za naš mladu reprezentaciju, a Fatos Beqiraj koji igra za Crnu Goru kazao je:

- Kad za to dođe vrijeme, onda ću razmišljati.

Jučer je igrače i stožer počastio Miroslav Slepička za svoj 29. rođendan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije