Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljedice borbe

Velasquezu pola godine suspenzije zbog slomljene čeljusti!?

Velasquez vs Dos Santos (1)
MMA Fighting
23.10.2013.
u 09:18

Junior dos Santos suspendiran je do daljnjega, odnosno do pregleda od strane otorinolaringologa

Liječnička komisija koja djeluje pri Atletskom komisijom u Teksasu odredila je suspenzije borcima nakon što je proteklog vikenda održan UFC 166, a čini se da je Cain Velasquez možda prošao puno teže nego što se to do sada mislilo.

Početkom ovog tjedna Cain je pohvalio svojom najnovijom fotkom na Instagram profilu i rekao kako ima tek nekoliko modrica, kvrga i par šavova, ali liječnici sumnjaju i da je došlo do loma čeljusti.

Upravo zbog toga je suspendiran na čak pola godine, odnosno prvi idući nastup mogao bi imati tek sredinom travnja ukoliko se te sumnje potvrde.

Junior dos Santos suspendiran je do daljnjega, odnosno do pregleda od strane otorinolaringologa, a slična je situacija i kod Shawna Jordana te Tima Boetscha kojima također trebaju specijalistički pregledi.

Ostali borci dobili su tek kraće suspenzije kako bi se oporavili od "uobičajenih" lakših ozljeda.

>>Velasquez: Naš rivalitet je završio, možda se sretnemo za 5 godina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije