Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od 1. rujna ponovno na malim ekranima

Vela na Novoj TV: Već sam se zaželio komentiranja utakmica

Željko Vela
Pixsell
23.08.2011.
u 10:49

Sportski novinar Željko Vela pridružio se timu Nove TV i od 1. rujna postaje članom sportske redakcije informativnog programa. Potvrdili su to iz te televizijske kuće, a informaciju je prvi donio Večernji list

Željko Vela, istaknuti sportski novinar i komentator, od 1. rujna postaje sportski komentator Nove TV. Vela iza sebe ima sedamnaestogodišnje iskustvo u televizijskom sportskom novinarstvu. Na javnoj televiziji pratio je i komentirao sve najvažnije sportske događaje, od olimpijskih igara i različitih svjetskih prvenstava do posebnih projekata. Na Novu TV dolazi s mjesta glavnog urednika Arene Sport.

Direktorica informativnog programa Nove TV Iva Gačić pozdravila je Velin dolazak riječima:

- Svoj uspješan tim dodatno osnažujemo još jednim profesionalcem. Vjerujem da ćemo naše gledatelje obradovati vraćanjem jednog od najboljih sportskih komentatora na ekran. Svojim znanjem i iskustvom Željko Vela će zasigurno doprinijeti još boljim rezultatima informativnog programa i sporta na Novoj TV.

Željko Vela je izjavio:

- Veselim se povratku u novinarske i komentatorske vode kojih sam se itekako zaželio. Za tu odluku najbolji mogući izbor je pridružiti se najgledanijoj televiziji u Hrvatskoj u ovom trenutku. Siguran sam da će sportska redakcija Nove TV i ove godine odraditi vrhunski sezonu Lige prvaka i drago mi je što ću biti dio toga.

Ključne riječi

Komentara 6

SA
SI aka SI
11:29 23.08.2011.

to ne znači da smo se i mi tebe zaželili, makar u paru sa Bogdanom je znalo biti spektakularno

JO
jolly
11:29 23.08.2011.

Nešto si se kratko zadržao u Areni. Brzo su te pročitali.

OR
ordinaryhandsome
11:51 23.08.2011.

Hahah jeste ludi :)) Pa pustite čovjeka da radi svoj posao, ajmeee lol.. Ovdje ne postoji vijest a da se netko odmah ne primi nekakvog pljuv**anja pa dajte više hehe :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije