Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA Cincinnati

Vekić izgubila od Vihljanceve

Donna Vekić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
15.08.2017.
u 19:34

Bio je to njihov treći susret ove godine, a Vekić je dobila prethodna dva, u Wimbledonu i Madridu.

Hrvatska tenisačica Donna Vekić poražena je u utorak u 1. kolu WTA turnira u Cincinnatiju od Ruskinje Natalije Vihljanceve sa 3-6, 6-2, 3-6.

 U prvom setu igračice su imale problema da zadrže svoj servis, Vihljanceva ga je gubila dva puta, ali Vekić je bila još lošija, tri puta je izgubila gem na svoj početni udarac.

  No, u drugom setu sasvim druga priča kad je u pitanju Donna Vekić, koja je odlično igrala na svoj servis, pa njena protivnica nije uopće došla do prilike za "break". Vekić je, pak, sa dva oduzeta servisa uvjerljivo dobila set sa 6-2.

 Tako je odluka pala u trećem setu, koji se odvijao slično kao i prvi. Obje tenisačice bile su loše na vlastiti servis, ali na kraju je više snalažljivosti pokazala ruska tenisačica, koja je dobila meč nakon 2 sata i 4 minute igre.

 Bio je to njihov treći susret ove godine, a Vekić je dobila prethodna dva, u Wimbledonu i Madridu.

Komentara 1

SV
Samo Vinkulja
20:24 15.08.2017.

doona ti očito imaš ljepotu ali i 2 zrna graška u glavi.ostavi se reketa i majke ti ako ništa drugo uhvati se kuhinje i Wawrinki napravi dobru sarmu jer đabe ti talent kada si draga teški propuh u toj lijepoj plavoj bundevi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije