Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK

Vejić: Izgledam kao da glumim u Zvjezdanim stazama

Hrvoje Vejić
Ozren Maršić
14.11.2009.
u 16:44

Na utakmici s Poljičaninom stradala je jagodična kost stoperu Hajduka Hrvoju Vejiću, no već u ponedjeljak bit će na treningu.

Dok je Hajduk igrao prijateljsku utakmicu u kojoj je sa 4:0 (1:0) svladao niželigaša Poljičanina, iza ograde pomoćnog travnjaka u Poljudu stajao je jedan plavokosi dečko.
Nabio je kapu na glavu, trebao je to biti njegov najvažniji dan u životu, Ivan Strinić trebao je debitirati za Hrvatsku, ali zaustavila ga je ozljeda zadnje lože.

– Ne očajavam. Takav je život nogometaša. Najvažnije mi je da se oporavim, zaigrat ću za Hrvatsku, za mene ima vremena – govorio je Strinić.

A na prilično razrovanom travnjaku, u terminu subotnje matineje, trener Edoardo Reja uvježbavao je formaciju 4-4-2. Za Hajduk su igrali Tomić - Rubil (od 80. Krnčević), Vejić (od 38. Smoje), J. Buljat (od 60. Grubić), Šerić (od 46. Thiuaginho) - Tomasov, Andrić (od 46. Obšivač), Skoko (od 46. Cernat), An. Sharbini - Vukušić, Rodić.

Strijelci su bili Rodić u 8., Vukušić u 48., Tomasov u 63. te Cernat iz jedanaesterca u 80. minuti. Nije Reja mogao vidjeti nešto posebno, a zanimljivo je da su golove zabili oni koji su mu u drugom planu, uključujući i Cernata koji je bio pričuva u dvoboju s Poljičaninom. U jednom skoku udarac u jagodičnu kost dobio je Hrvoje Vejić.

– Izgledam kao da glumim u Zvjezdanim stazama. Ozljeda je bolna, ali odmah nakon utakmice išao sam na snimanje i nema nikakvog napuknuća – rekao je Vejić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije