Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ulazi u 18. sezonu

Ivica Kostelić je u bolovima, ali ipak 
su manji nego lani

Ivica Kostelić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
15.10.2015.
u 12:42

Kostelić (35) ulazi u 18. sezonu Svjetskog skijaškog kupa

Ivica Kostelić (35) ulazi u 18. sezonu Svjetskog skijaškog kupa, uspješno se od ožujka oporavio od 14. operacije desnog koljena.

– Mučio se s bolovima sve do rujna, a u međuvremenu mu je puno bolje, čak bih se usudio reći i bolje nego lani uoči početka sezone. Rezultati će, naravno, ovisiti isključivo o njegovu zdravstvenom stanju, odnosno koljenu. Nasreću, danas možemo kucnuti o drvo – kaže Vedran Pavlek.

Koji su ciljevi nove sezone?

– On je borac, vozit će slalome i kombinacije te dio spustova, one u Lake Louisu i Val Gardeni. Sve ovisi o tome kako će ući u sezonu, sad je između 26. i 27. mjesta u poretku slalomaša i važno mu je da na početku osvaja bodove kako bi ostao među najboljih 30 slalomaša svijeta – dodaje Pavlek.

Ove sezone vraća se i globus za kombinaciju, koji je ukinut kad je Ivica pobjeđivao?

– Vi sad vidite zašto je tako – kaže Pavlek.

Komentara 3

ZA
zambezi
13:04 15.10.2015.

Kad je pobjedjivao tad si ti skakao . Svaka čast da jos uopce zeli skijat i predstavljat nam Hrvatsku!

GR
grodar
12:55 15.10.2015.

Priprema izgovor kad bude svaki put izgubio. A kada bude snimao reklame, onda bolovi bas popuste i skace ko majmun

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije