Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
taekwondo

Vedran Golec u Antalyi osvojio srebro na Europskom prvenstvu

Vedran Golec
Foto: VL
1/2
11.02.2015.
u 20:38

Vedran je izgubio finalnu borbu rezultatom 0:8 ali nadu ulijeva prilika za ponovni susret već za četiri dana u istoj dvorani samo pod drugim nazivom turnira Turkish Open 2015.

Od 08. do 15. veljače olimpijski kandidat Vedran Golec, član zagrebačkog taekwondo kluba Jastreb boravi sa svojim trenerom Dejanom Mesarovom u Antalyi gdje se održava Europsko klupsko prvenstvo 2015. u organizaciji Europske taekwondo federacije i domaćinstvu Turskog taekwondo saveza koji je ujedno i organizator međunarodnog taekwondo natjecanja Turkish Open koji će se održati na istom mjestu u predstojećem vikendu.

Valja naglasiti da su oba turnira bodovna natjecanja G1 statusa na kojima natjecatelji skupljaju bodove na rang listi Svjetske taekwondo federacije, unutar koje se imaju priliku i direktno kvalificirati na Olimpijske igre.

Prvog dana natjecanja na 3. Europskom TKD prvenstvu za klubove na kojem je Vedran Golec branio titulu zlatnog sa prošlogodišnjeg klupskog EP; i ovog puta uspješno se probio do finala savladavši u 1. kolu turskog natjecatelja Enasr Uguza rezultatom 5:1 nakon čega ga je u borbi za medalju čekao iskusni poljski natjecatelj Piotr Hatowski kojeg pobjeđuje zlatnim bodom.

U polufinalnoj borbi čekao ga je austrijski natjecatelj Christoph Decker koji je imao odlične nastupe (pobijedivši bugara Sokolova, slovenskog olimpijca Trajkoviča i turskog natjecatelja Tanrikulu).

U finalu klupskog EP-a gledali smo reprizu Europskog seniorskog prvenstva 2014. u kojem su se ponovo obračunali europski prvak, Bjelorus Silla i europski doprvak Vedran Golec.

Vedran je izgubio finalnu borbu rezultatom 0:8 ali nadu ulijeva prilika za ponovni susret već za četiri dana u istoj dvorani samo pod drugim nazivom turnira Turkish Open 2015.

>> Taekwondo klub Jastreb na Bosnia Openu osvojio šest medalja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije