Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
taekwondo

Vedran Golec osvojio zlato

Vedran Golec
19.05.2014.
u 18:41

Drugog dana natjecanja natjecatelj Taekwondo kluba Jastreb, europski seniorski viceprvak Vedran Golec osvojio je zlato.

Od natjecatelja iz Hrvatske na G1 turniru svjetske taekwondo federacije u Španjolskoj nastupili su predstavnici taekwondo klubova Knin - Stipe Jarloni i Matea Jelić (oboje izgubili borbe u prvim kolima), te taekwondo kluba Jastreb - Nives Kerner (srebro) i Vedran Golec (zlato).

Prvog dana natjecanja, još uvijek nedovoljno iskusna ali izuzetno talentirana natjecateljka Taekwondo kluba Jastreb Nives Kerner okrunila se srebrnom medaljom u juniorskoj selekciji. Drugog dana natjecanja natjecatelj Taekwondo kluba Jastreb, europski seniorski viceprvak Vedran Golec osvojio je zlato.

Vedran je pozvan od strane WTF-a na 1. Grand Prix koji će se održati od 4. do 6. srpnja 2014. u gradu Xuzhou, Kina, a kako stvari stoje svojim zlatnim medaljama u Moldaviji i Španjolskoj, te srebrom na EP 2014. osiguran mu je nastup i na 2. Grand Prixu.

Golecovi rezultati:

Vedran Golec, Jastreb, SM+87kg (12) zlato
Vedran Golec - Guilherme Cesario Felix, NT BRA 8:3
Vedran Golec - Adrian Cabo Esteban, ESP 8:2
Vedran Golec -finale- Omar El Yazidi, FRA 4:4 (zlatni bod)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije