Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DONOSI TJEDNIK MAX!

Vedran Ćorluka treći put brani Hrvatsku od Turaka!

Max!
Foto: Max!
1/6
13.05.2016.
u 15:30

Vedran je sad ozbiljniji, mudriji, smireniji i iskusniji nego ikad prije. Bit će nositelj obrane reprezentacije Ante Čačića i bitna karika hrvatskih uspjeha

Novi broj sportskog tjednika Max! Germanijak (na kioscima od subote 14. svibnja) donosi priču o Vedranu Ćorluki i njegovu trećem Euru. Prije osam godina bio je uplakani dečko čije suze je nogometni svijet zapamtio, prije četiri godine Turcima se osvetio u dodatnim kvalifikacija za europsku smotru i sada će mu treći put na putu biti Turci.

No Vedran je sad ozbiljniji, mudriji, smireniji i iskusniji nego ikad prije. Bit će nositelj obrane reprezentacije Ante Čačića i bitna karika hrvatskih uspjeha.

Novi Max! donosi i sjajnu priču o Sevilli iz doba našeg najboljeg strijelca u povijesti – Davora Šukera. Igrao je s dva Diega – Simeoneom i Maradonom. Bila je to momčad prepuna zvijezdi, ali ta se era ponajviše pamti kao početak teškog razdoblja, u kojem je Sevilla dvaput ispadala u niži rang.

Darko Matić u ovom trenutku vjerojatno ima više obožavatelja nego cijela hrvatska nogometna reprezentacija zajedno i bez konkurencije je najpopularniji strani nogometaš u Aziji. A zašto, doznajte u tjedniku Max! Germanijak.

Beatlesi, Liverpool i Jürgen Klopp? Max donosi priču o dvojici stručnjaka koji u sjeni njemačkog stratega vuku važne poteze i zaslužni su za sve uspjehe koje je Klopp ostvario. Upoznajte Željka Buvača i Petera Krawietza!

Mario Balotelli je prije četiri godine s dva gola Nijemcima donio Italiji finale Europskog prvenstva, a danas ga nigdje nema, klubovi ne žele njegove usluge... Max! Germanijak donosi priču o padu forme velikog talenta, koji se po putu izgubio.

Stefan Savić igra u Atletico Madridu, ali igra i u Slavenu Belupu. Nisu u rodu, ne igraju istu poziciju, ali priče su im više nego interesantne. I donosi ih tjednik Max!

Rukometni Final Four je pred nama, baš kao i košarkaški. Max! je za čitatelje napravio priču o vratarima Mirku Aliloviću i Marinu Šegi, obojici uzdanicama ljubuške škole rukometa, obojica iz Izviđača. Što se tiče košarke, možda posljednji put gledamo borbu za naslov prvaka Europe u ovom formatu, sve zbog sukoba na višim razinama.

Max! donosi i ponešto za ljubitelje borilačkog sporta. Alistair Overeem je u naletu, želi se boriti za titulu i već u listopadu mogao bi stati na suprotnu stranu Stipi Miočiću ili Fabriciju Werdumu.

Foto: Max!

Komentara 2

GA
Gastarbeiter2
18:27 13.05.2016.

Naslov je glupost!

DH
dalibor.hren
20:29 13.05.2016.

Vedran je ko Nikola Šubić Zrinjski!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije