Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVONSKI BROD

Ilija Lončarević napustio trećeligaša Marsoniju

Ilija Lončarević
Ivo Čagalj/PIXSELL
29.03.2016.
u 00:30

Kao razlog odlaska Lončarević je naveo to što njegov plan o pretvaranju Marsonije u dobro organizirani klub nije tekao onako kako je zamišljao.

Ilija Lončarević (71) nije više trener Marsonije. Na klupu brodskog trećeligaša došao je sredinom jesenskog dijela prvenstva, podigavši momčad koja se tada nalazila pri dnu ljestvice na prag povratka u Drugu ligu. Kao razlog odlaska Lončarević je naveo to što njegov plan o pretvaranju Marsonije u dobro organizirani klub nije tekao onako kako je zamišljao.

– Obveze rastu, a malo se toga čini kako bi se one rješavale. Slavonski Brod zaslužuje prvoligaša, ali neće ga dobiti bude li ovisio o jednom ili dva čovjeka. 

>> Ilija Lončarević zbog bolje ponude ostavio Goricu na cjedilu

Komentara 1

BE
berija
07:43 29.03.2016.

Normalno, sad će preuzeti reprezenataciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije