Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL

Većina klubova podržala inicijativu Željka Jovanovića

\'17.03.2012., Stadion Maksimir, Zagreb - 1. HNL, 22. kolo, GNK Dinamo - HNK Hajduk. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL\'
Sanjin Strukic/PIXSELL
03.04.2012.
u 08:41

Ministar Jovanović pozvao je klubove da pokrenu inicijativu za smjenu čelništva HNS-a

Ministar Jovanović ne popušta u ofenzivi prema Vlatku Markoviću i HNS-u. Nakon prekida u Puli pozvao je klubove da se obračunaju s vrhom HNS-a, predlaže im da se sastanu i potaknu pitanje Markovićeve smjene.

Nije dvojbeno da Jovanović neće stati do konačnog obračuna, pitanje je samo tko će se i kada ukrcati u njegov vlak. Iz Rijeke poručuju da su na istoj valnoj duljini s Jovanovićem, kažu da su u nekoliko navrata tražili da se klubovi aktivno uključe u spašavanje sudbina.

– Što prije se klubovi moraju sastati, razgovarati o problematici jer samo tako možemo doći do rješenja. Moramo se boriti za spas nogometa, to je stav koji Rijeka već odavno zagovara. Stiglo je vrijeme za jedan ozbiljan sastanak Udruženja klubova i HNS-a jer ovo stanje nije dobro – kazao je izvršni direktor Rijeke Robert Komen.

Hajduk je jedan od klubova koji odavno nije na istoj valnoj dužini s Vlatkom Markovićem i Zdravkom Mamićem.

– Poruka ministra Jovanovića na našem je tragu, mi zbog takvih stvari apeliramo već dugo vremena – jasno su poručili iz Hajduka.

Šibenik i Karlovac također podržavaju ministrovu inicijativu, dok Iz Zagreba stiže drugačija teza:

– To je prebacivanje odgovornosti. HNS je tek na začelju liste onih koji su odgovorni za stanje.

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

Ključne riječi

Komentara 26

OB
-obrisani-
09:02 03.04.2012.

Jovanović popu kaže pop, bobu bob. Krajnje je vrijeme da uruči šut-kartu Mamiću, Markoviću i Srebriću. Taj trio izvorište je većine prljavština u hrvatskomu nogometu!

OB
-obrisani-
09:04 03.04.2012.

Nakon vuka lisica ruča. Uništeni sport neće se dići izpepela desetljećima. Mamić je zlo nogometa ali što o njemu pisati?

DU
Deleted user
08:56 03.04.2012.

Zagrepčanin sam,Dinamovac,podržavam ministra...treba počet čišćenje od Dinama na dolje..pročistiti klubove jer pojedinci zagađuju zrak koji udišemo...uvesti reda na tribine...biti rigorozniji jer netreba nam 1000 zaštitara i policije na utakmicama radi nekolicine primitivaca,nisam jugonostalgičar ali ona liga u bivšoj državi je bila gledanija i popularnija od ove...naravno treba i očistiti smeće iz HNS-a i deponirat ga zauvijek jer nemože se vječno skrivati iza kolikih-tolikih rezultata naše državne vrste....jednom riječju starce u penziju a kriminalce i mafiju u zatvor

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije