Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treći Event

Večernji vas vodi na MMA League 13. travnja!

MMA liga Hrvatska (1)
Foto: MMA liga
1/7
08.04.2013.
u 14:20

Darujemo ulaznice na facebook aplikaciji Vecernji.hr vas vodi na evente!

Drugi event Hrvatske MMA lige bio je spektakularna večer gušenja i nokauta. Svjedočili smo raskošnoj raznolikosti svijeta slobodne borbe, a koja sve iznenađenja donosi treći event prvog kruga vidjet ćemo 13. travnja u Ciboni s početkom u 20.30 sati.

Na rasporedu je 15 borbi u svih pet težinskih kategorija što garantira uzbudljivu sportsku večer prepunu adrenalina. Očekuje se napeta borba u kategoriji do 70 kg između Donata Rapija (Piranha Gym) i Filipa Pejića (Ban Team). Oboje su dokazani borci iz prošle sezone Hrvatske MMA lige te su izvrsni poznavaoci borbe u parteru,  tako da se očekuje vrlo atraktivan „submission“. Ili će taktika nekog od trenera biti upravo nešto suprotno, pokazat će borci u ovoj trećoj borbi večeri. Zanimljiv će biti i ogled između Petera Buljana (Prime Poreč) i Vlade Neferanovića (Huber Osijek).

Za Neferanovića znamo da posjeduje srčanost i hrabrost. U svakoj borbi prošle sezone bio je stvarno težak protivnik. Snage će odmjeriti s Buljanom, za kojeg se već po fizičkim predispozicijama vidi „da je u treningu“. O njegovom znanju u kavezu ne treba puno pričati, s obzirom da dolazi iz škole trenera Dragana Zdjelara. Nadamo se da će Neferanović i Buljan svojim borilačkim „nastupom“ potvrditi našu prognozu. Za okršaj između Ivice Tadijanova (HK Osijek) i Martina Batura (MMA Bandog Team Zadar), koordinator Hrvatske MMA lige, Tomislav Novosel prognozira:

- Kada bi morao po imenima dodijeliti unaprijed bonus za borbu večeri, onda bi to bila ova borba. Rezultati Tadijanova su na svjetskoj razini u BJJ i grapplingu, dok s druge strane, Batur je borac s izvrsnim performansama te je nešto iskusniji. Očekujem silovitu borbu koja neće otići do sudačke odluke. Borba od koje se, također, očekuje spektakl, bit će sraz između Saše Milinkovića (HK Osijek) i vicepravaka prošle sezone Hrvatske MMA lige, Dražena Glavaša (Cromma Gym). Obojica su sjajno pripremljeni, a posebna zanimljivost je to što je Milinković odličan parteraš, dok Glavaš bodove osvaja u stand up-u. Ostaje nam vidjeti koji stil će odnijeti pobjedu.

Treći event Hrvatske MMA lige na rasporedu je u subotu, 13. travnja 2013. s početkom u 20.30 sati, a prijenos uživo je na Oyo.hr. Posjetitelje očekuju seksi ring-djevojke, Žanamari & J'Animals, vrhunski borci i tona testosterona.

Potražite ulaznice već od 35 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Neka igre MMA lige počnu!

Vecernji.hr daruje
Ako želite na treći event Hrvatske MMA lige, slijedite link do naše aplikacije na Facebooku Vecernji.hr vas vodi na evente gdje darujemo ulaznice!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije