Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRED PRVU UTAKMICU
Povratak na članak

Večernji otkriva: Ovo su najveće Dalićeve dvojbe uoči Nigerije

Otkrili smo i tko su najveći favoriti prvenstva i hoće li uhićenje Zdravka Mamića imati utjecaja na momčad.

Komentari 14

KU
kupatilo
11:05 15.06.2018.

Koji glup tekst i potpisnik istog

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
11:40 15.06.2018.

Dalić ima sam dvije dvojbe i one su općepoznate - ljevi bok i kak postavit ofanzivni dio....al nek se neki potajno nadaju ispadanju....na kraju budeju najglasniji drukeri >;-))

VL
DU
Deleted user
16:22 15.06.2018.

uh, kad ih crnjole naguze...., a poslije Messi i Argentina.... sa Islandom prognoziram neriješeno.

VL
Avatar miyamoto
miyamoto
13:01 15.06.2018.

Hrvatska dobija ovu utakmicu prilicno glatko iz dva razloga. Reći ću nakon tekme, da nigerijska tajna sluzba (NUDBA) ne sazna

VL
PR
prajdali100
12:25 15.06.2018.

Prvi u grupi !!? To bi bilo fantastično, narasli bismo do neba.

VL
SS
sokac sa drave
11:21 15.06.2018.

Mozda Dalic nema pojma ali je nas i on ce nauciti isto kao Crnoja,Medved, Krsticevic,Sundov,Bozicevic i jos poneki.Bitno je da su nasi.

VL
KO
konoplja
12:39 15.06.2018.

Čitam na drugom portali izjavu Dalića da je krunica uvijek uz njega, do sada sam mu vjerovao ali kada se netko oslanja na krunicu znam da nema ništa od rezultata! Što ako izbornik Nigerije ima bolju krunicu, kako će se naši nogometaši nositi sa time? Do kada ćemo polagati nade u Boga a ne u ljude????? Goluža čeka poruku Gotovine, smiješni smo sa time i samo pokazujemo kakvi smo amateri, ono što je čvrsto u našim rukama olako predajemo u Božije! Kada pobijedimo Bog, Marija i Isus su zaslužni, tko je kriv kada izgubimo?

VL
Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
11:06 15.06.2018.

Dalić je šarlatan i "stručnjak", intelektualac na razini Goluže u rukometu! Pravi trener bi več prije par tjedana imao sastav za sutrašnju tekmu a ako ga nema to znači da nema ni spremnu taktiku-igru za Nigeriju jer moraš znat tkoo će ti igrat da bi uopće odredio strategiju a ja več znam igru, bok-bok-bok-centaršut-centaršut-centaršut i nadat se da će Mađukić s 5 metara spustit loptu u gol ili uklizat na nisku, tako izgleda 90% naših napada zadnjih godina, nema duplih pasova, driblinga,povratnih lopti,udaraca iz daljine, dakle svega onog što pravi nogomet danas jeste i što igraju top-top momčadi!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.