Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EVO TKO JE KAPITALAC

Večernji doznaje: Veliko ime iz Njemačke na putu za Split! Je li ovo novi trener Hajduka?

DFB
30.05.2024.
u 16:46

Večernji list je iz pouzdanih izvora saznao ime vrlo vjerojatnog trenera za budućnost kluba

Još uvijek se ne zna tko će u novoj sezoni povesti Hajduk prema velikim uspjesima koji se očekuju na Poljudu. Novi sportski direktor Nikola Kalinić slaže kadrovsku križaljku, igrački roster, ali i stručne potencijale unutar kluba. Iz Hajduka nema službenih informacija ni o čemu iz te kategorije, ali vremena za djelovanje nema puno. 

Večernji list je iz pouzdanih izvora saznao ime vrlo vjerojatnog trenera za budućnost kluba. Naime, 44-godišnji njemački stručnjak Manuel Baum, prema našim je informacijama ovoga četvrtka letio iz Münchena za Split. Baum je od prošlog ljeta šef omladinske škole RB Leipziga, a zadnji posao na mjestu glavnog trenera radio je do prosinca 2020. godine kada je vodio Schalke.

1/14

Baum je u svojoj trenerskoj karijeri vodio Unterhaching, Augsburg i Schalke, a kratko je bio i izbornik njemačkih U-18 i U-20 reprezentacija. Ono što zasad znamo, a da je vezano uz Bauma i Hajduk jest to da će se u Splitu naći na pregovorima za mjesto trenera Hajduka. Iako je proteklih godinu dana radio kao šef jedne od najplodnijih nogometnih škola na području Europe, jasno je da Baum na Poljud ne dolazi na tu funkciju, pošto je novi predsjednik Ivan Bilić još na svojoj uvodnoj konferenciji za medije objasnio da će šef Hajdukove Akademije biti Goran Sablić.

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar teta_vlioleta
teta_vlioleta
17:12 30.05.2024.

Kapitalac? Manuel Baum? "Kapitalac" je nakon 2 mjeseca i 19 dana u Schalkeu dobi otkaz! U njemačkom nogometu do sada nešto velikog nije postignuo.

NK
Najam krova
18:29 30.05.2024.

Navodno je na putu za ST iz Njemačke i 12 Livaja.

FD
franjo.durinic
17:37 30.05.2024.

Jel uzel povratnu kartu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije