Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernji list 28. prosinca bira najbolje

Večernji 28. prosinca bira najbolje sportaše

spo-igra-txt.jpg
import
16.12.2005.
u 19:26

Bogata hrvatska sportska riznica, koja se puni od 1990. godine, ove godine postala je bogatija za nekoliko impresivnih dosega i vrijednih trofeja. Večernji list je tijekom cijele godine bdio nad našim sportašima i momčadima, divio im se i pisao je o svim tim dosezima. Večernjak je i do sada birao najboljeg nogometaša, košarkaša i vaterpolista, isto će učiniti i ove godine, ali s jednom razlikom, sva će tri laureata proglasiti u jednom danu.

Pod svodovima zagrebačkog hotela "Westin" 28. prosinca u 13 sati doznat ćete tko je najbolji u spomenutim kategorijama. Imena Darija Srne, Dade Prše, Roberta Kovača, Nikole Vujčića, Gordana Giričeka, Marka Popovića, Igora Hinića, Tea Đogaša, Josipa Pavića i drugih velikih sportaša mamac su za članove našeg žirija, koji će odlučiti tko će biti najbolji u godini koja broji posljednje dane.

Da ta blještava priredba nazvana "Večernjakov laureat" bude još pamtljivija odlučili smo da Vi, dragi čitatelji, svojim glasovima (način na koji možete glasovati, te kategorija za koju možete dati svoj glas nalazi se u tiskanom izdanju Večernjeg Lista od četvrtka, 08.12.) odlučite koji je uspjeh (momčadski ili pojedinačni) hrvatskog sporta u 2005. godini najveći.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije