Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U školskoj klupi

Večernjak s Halilovićem u školi: Curama sam zanimljiv i otprije

'01.10.2012., Zagreb - Alen Halilovic, mladi nogometas koji je sa 16 godina igrao u derbiju Dinamo - Hajduk, ucenik je III. gimnazije u Kuslanovoj ulici.  Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL'
Foto: 'Tomislav Miletic/PIXSELL'
1/3
02.10.2012.
u 07:48

Putevima legendi - Gimnaziju u Kušlanovoj završili su Zvone Boban, Draža Jerković, Cico Kranjčar, Rudi Belin...

Alen Halilović u subotu je debitirao za Dinamo u velikom derbiju s Hajdukom, u nedjelju je bio na naslovnicama brojnih novina, no već u ponedjeljak u osam sati ujutro sjedio je u predzadnjoj klupi drugog razreda III. gimnazije u Kušlanovoj ulici. U učionici se baš ni po čemu nije izdvajao, nije djelovao kao dječak kojeg uspoređuju i s Lionelom Messijem.

– Mama stalno govori da je škola najvažnija zato nekako guram zajedno nogomet i školu. Nekad je teško sve uskladiti, ali imam veliku potporu ravnatelja, razrednice i školskih kolega – rekao je Alen Halilović i dodao:

Kaže da više ne broji koliko opravdanih sati skupi tijekom školske godine.

– Uh, 300, nekada i 400. Dok su mi pripreme, uopće ne dolazim u školu, a često se dogodi da zbog treninga odlazim sa zadnja tri sata.

A što o Alenu misle kolege, ravnatelj i profesori te koji mu predmeti idu najbolje, pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista!

Ključne riječi

Komentara 5

MA
maxxxx
10:04 02.10.2012.

Mama zna najbolje, pusti nogomet i milijune, škola je najbitnija.

Avatar mate112
mate112
10:23 02.10.2012.

kakve su to gluposti? kolki školarci su vrhunski športaši, a ne nogometaši pa se o njima ne piše. momci boksaju vikendom vani i u ponedjeljak su u školi i ne dobiju niti lipe za to. kakav je ovo članak? za koga? kome?

MA
maklin
16:17 02.10.2012.

Meni su profesori u prometnoj rekli da je Boban završio Prometnu srednju školu (koja je pljuc-blizini do Dinamovog stadiona), kakva gimnazija...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije