Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Malonogometni kup

Večeras spektakl u Cibonu: Futsal Dinamo protiv prvaka Alumnusa!

Futsal Dinamo
Foto: Futsal Dinamo
08.12.2014.
u 08:21

- Dolazi nam Alumnus, kojem moramo priznati ulogu favorita u toj utakmici. To ne znači da se nećemo boriti i da nećemo dati sve od sebe za pobjedu

U finalu futsal kupa regije sjever večeras u 20 sati sastaju se Futsal Dinamo i aktualni prvak Alumnus. Bit će to još jedan spektakl u Draženovu domu, a očekuje se puna dvorana. Cijena ulaznica je 30 kuna, a nabaviti se mogu u KND BBB Ilica 37 ili na blagajnama ispred dvorane prije utakmice.

- Dolazi nam Alumnus, kojem moramo priznati ulogu favorita u toj utakmici. To ne znači da se nećemo boriti i da nećemo dati sve od sebe za pobjedu jer je to naša obveza i dužnost zbog ovih divnih navijača – rekao je trener Dinama Mato Čuljak, čiji klub ima priliku osvojiti prvi trofej u povijesti. 

Inače, interes za utakmicu je golem, a na društvenim mrežama navijači iz nekoliko europskih zemalja najavili su svoj dolazak.

>> Futsal Dinamo osmicom do finala kupa, protiv Alumnusa spektakl u Ciboni!

Komentara 3

BA
bakaslis
13:02 08.12.2014.

iz nekoliko europskih zemalja dolaze gosti iz mostara i maribora ili londona i helsinkija

Avatar Piruška
Piruška
09:25 08.12.2014.

Mamiću dođi do Cibone večeras, povedi ljubimce Šukera i Vrbanovića ! Uh ne može momci, na crnoj ste listi !

ED
europski dinamo
13:40 08.12.2014.

Utakmicu prenose Sky,Rai,Sport 1,CNN Sport i mnoge druge tv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije