Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČNA FORMA

Večer Hrvata! Zabili su Eduardo, Sammir i Pranjić, a Subašić je obranio penal!

Subašić Monaco
24.08.2014.
u 23:12

Ovo je bio produktivan vikend za naše nogometaše.

Prije nekoliko dana Niko Kovač objavio je popis hrvatske nogometne reprezentacije za prvu kvalifikacijsku utakmicu za Euro s Maltom, a na njemu, iznenađujuće, nije bilo Sammira. Brazilski Hrvat odgovorio mu je pogotkom!

Lafita je prošao čuvara, dao povratnu loptu na 12 metara, natrčao je Sammir i pospremio loptu prizemnim udarcem u bliži kut u 62. minuti. Prvi mu je to gol u službenoj utakmici za Getafe! Utakmica je još u tijeku, Celta je pobijedila 3:1, a Sammir je gol dao pri rezultatu 2:0.

Ponovno je pogodak dao i Eduardo da Silva! Već treći u četvrtom nastupu! Flamengo je slavio 2:0 kod Criciume, a Dudu je precizan bio u 82. minuti. U igru je ušao 25 minuta ranije.

Danijel Subašić je pak obranom jedanaesterca u susretu protiv Nantesa donio Monacu pobjedu od 1:0 u gostima, čime je aktualni doprvak prekinuo neugodan niz od dva poraza.

Treba spomenuti i da je Ivan Rakitić bio asistent kod drugog pogotka u pobjedi Barcelone protiv Elchea od 3:0.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Eduardo postao heroj: Nema mjesta euforiji, borimo se za ostanak

Komentara 5

KA
kajinx
01:30 25.08.2014.

...i Jelavić je danas dao gol.

CE
centirion
12:32 25.08.2014.

Sammir pa i Eduardo su diskriminirani jer nisu rodjeni u Hrvatskoj!

DI
dinamojavolim1
17:04 25.08.2014.

sammir je dao vise za nas turizam nego svi ministri zajedno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije