Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIJA LOŠIH UTAKMICA
Povratak na članak

Već je bilo priča o smjeni Damira Krznara, evo kakva je budućnost Dinamova trenera

Pitanje je koliko Krznar ima ovlasti lupiti šakom o stol, pa i nekoga potjerati u drugu momčad, ali da u ovom trenutku nije zaslužio da se govori o njegovoj poziciji – nije.

Komentari 1

FR
freeshooter
15:56 26.10.2021.

Dobar članak, uz koji bih dodao...i složeno je to, i nije sve u treneru, zadnjih godina smo imali velike uspjehe, ljestvicu smo digli visoko, i svi želimo nastavak toga, no i okolnosti su od uticaja...a okolnosti preuzimanja glavne uloge, nakon višegodišnjeg zajedničkog rada sa Zokijem, nisu bile lagane, Dinamo sa nikad boljom ekipom i igrom, a okolnosti nikad teže, i tu je trebalo nastaviti, zadržati taj kontinuitet, uz značajne odlaske...pri tome njegov trenerski potencijal nebi trebao biti upitan...no ipak pojedine izvedbe dovode do takvog upitnika, imamo prevelike oscilacije u igri...i Damir tu mora nastupiti odlučnije, hrabrije, tražiti od ekipe punu angažiranost, time i brzinu i presing u igri i odlukama...u svakoj utakmici, jer u pojedinim smo pokazali da možemo, biti na tom istom nivou, dosegnutom u godinama prije...i Damir to može...no kako kažem, nije sve u treneru, i klub bi morao konačno posegnuti ka odlukama koje su nužne za daljni napredak i opstojnost kluba, te pozitivnu atmosferu i viziju napredka...stadion i suvremeni kamp...nužnost za razvoj, i akademije i kluba, debelo kasnimo, bez toga, umjesto da idemo naprijed, isto može biti i uteg za nazad, a na prijelomnici smo, nema više odlaganja...trenutak je za kompletnu angažiranost, svih koji dišu za klub...idemo dalje...nema predaje...ale ale dinamo ale...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.